Kadınlar, anatomik olarak erkekten daha...

• Kullanıcı Cohen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 3446 gün önce görüldü
Kadınlar, anatomik olarak erkekten daha gelişmişlerdir ve beyin yapıları daha karmaşıktır. Erkeklerin bir üst modelidirler.

rgGRAV.png

şimdi azizim hiç kimse kusura bakmasın kimse üzerinede alınmasın genel hayat şeysinden yola çıkaraktan bi atasözü vardır kadın kısmının saçı uzun aklı kıt diye kadınların geneline laf şeyettirmiyorum ama şu sözde varki her erkeğin yada adamın diyim başına bir kadın gelir lakin zekisi pek az gelir ben pek az zekilerle karşılaşıyorum lafın sonunu biyere bağlıycam ama unuttum neysemm herim işte ölee..

Kardeş bu paylaştığın bilgilerin hepsi yanlış..Ayrıca imzanı görünce foruma değilde diskoya giriyormuşum gibi hissediyorum:)

Açtığınız konuların dayanaklarını da paylaşırsanız daha sağlıklı bilgi olacaktır sanırım
zira bu şekilde olunca akıllarda soru işaretleri oluşabilir

Kardeş bu paylaştığın bilgilerin hepsi yanlış..Ayrıca imzanı görünce foruma değilde diskoya giriyormuşum gibi hissediyorum:)

Yanlışım varsa düzeltin lütfen :) ayrıca imzam da Forumsal yazdığı halde sana Disko'yu hatırlatan şeyin ne olduğunu çok merak ettim :)

kaynak verırsenız guzel olur : )

Kadinlar zaten erkekten sonra yaratilmadi mi? Anliyorum neden daha ustun oldugumuzu.

Doğrudur bu. Erkekler basit ve düz düşünürler. Ayrıntıya takılmazlar. Kadınlar ufacık noktadan kıvılcım yaratır. Her şeyi sorgularlar, hemen kabullenmezler.

Geri