Kadının Rızası Olmadan Irzına Geçilmez

Konu sahibi son olarak 2499 gün önce görüldü
Beyin yakan rapor beyanı.

Tdo5OH.jpg

Söz konusu belgegen görsel:
VfZtjy.jpg

Yani diyor ki, " kuyruk sallamıştır ondan ırzına geçilmiştir. "

Wellcome to Ortadoğu

Kızlar eğer sarhoş olacak kadar içki içiyorsanız, adli tıbbın gözünde ırzınıza geçilmesine göz yumuyor, bunun olacağını öngörebiliyorsunuz falan. Ne müthiş değil mi ?

Bir kadın merhaba diyorsa bu günaha davettir. (!)

Bir kadın merhaba diyorsa bu günaha davettir. (!)

Yani. Raporda da " kadının merhaba derken sarf ettiği vücut enerjisinin erkek üzerinde yarattığı libido yükseltici etki sonucu maruz kalınacak taciz-tecavüz eylemi, kadının önceden öngörebileceği bir durumdur " falan yazar.

bir ulkenin ne kadar gelismis oldugunu gosteren detaylardan biri budur
kadin haklari, hayvan haklari
soyleyeceklerim bu kadar

Neyin ırzı neyin rızası, ne iğrençsiniz.
Sapkınlığınızın kılıfı olmalı.

Bunu nasıl bir haldeyken düşünüp,yazdı merak ediyorum.
''Off kıza bak,bunu sarhoş edeceksin aaa rızası da olmuş olur''
derken yazılmış bir metin.

İki tane varlıklı adamın bir kadına önce tecavüz edip sonra da ölüme sürüklemesi veya öldürmesini legalleştirmeye çalışan beyandır. Ben hayatımda bir insan ne kadar çirkinleşebilir bu ülkede öğrendim, gördüm, duydum, seyrettim.

Kadini bu kadar metalastirdiktan sonra baktilar durumla basa cikamayacaklar "ee bari durumu mesrulastiralim" deme cirpinislari bunlar. Yazik cok yazik.

Yozlaşmış bir coğrafya`da yaşadığımız artık kabullenilen bir gerçek. Yozlaşmış bir toplum olduğumuzda artık hemfikir olduğumuz bir düşünce.
Neresinden bakarsan bak, ister duygusal ister mantık çerçevesinde bu tür trajik olayların savunulması bile insanlık namına bir hakaret.
Bu tür olayları normalleştirmeye, hayatın gerçekleri olarak sunmaya, bu tür olayları masum insanlara yaşatan insanları savunmaya veya az bir ceza almasını sağlamaya çalışan bir sisteme çark olmaya çalışan kişiler hiç mi benim de eşim, kızım, annem, bir ailem var demiyor?
Akıl alır gibi değil.
Bir kadın zorla alı konulup tecavüze uğruyor, yetmiyor öldürülüyor ve bu kokuşmuş sistem sağolsun hala bunu yapan insanları yargılıyor.
Her şey bir yana, o saatte bir kadının orada ne işi var diyen bir güruh var ki, acı içinde bir hayat yaşasalar ve bunun sonunda ölseler bile içim soğumaz.
Bunları yazarken içtenlikle küfür ediyorum.

Mevcut hükümet ekonomik ve siyasi sebeplerden ötürü iç savaş çıkacağı korkusu yaşıyor ya, asıl iç savaş bu tür toplumsal meseleler yüzünden çıkacak.
Umarım çıkar ve bu b.ktan sisteme köle olan her bir siyasiye, her sorumlu kişiye uygulanacak ve uygulamak istediğim şiddet meşru olur. tek dileğim bu.

Geri