Neamish
Üye
koreli ve kısası
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
havayı solumadın bilmiyorsun…Sende de hiç 1,70 üstü havası yok ya. En uzun kadın bu hayatta 1,74 olmalı.. bu kanun olmalı..
1,65'lik bıcır bıcır manito için ölünür![]()

Bende kaç havası var………Sende de hiç 1,70 üstü havası yok ya. En uzun kadın bu hayatta 1,74 olmalı.. bu kanun olmalı..
1,65'lik bıcır bıcır manito için ölünür![]()
1 cm ile itici oldum xdBir seksenden fazlasi itici bana göre
1,67 şaşmaz..Bende kaç havası var………
Üstüyüm1,67 şaşmaz..
Bu arada hayırlı olsun.. ama ondan olmaz... Demedi deme..Üstüyüm
Neyden olmazBu arada hayırlı olsun.. ama ondan olmaz... Demedi deme..
1,76'lık manitom olmuştu.. işi gücü rast gelsin..havayı solumadın bilmiyorsun…
1,70 üst içinde yaşanılır![]()
176 manita. 10 cm topuklu giyse 186. O zaman senin boyun en az 1861,76'lık manitom olmuştu.. işi gücü rast gelsin..
Yüksek ayakkabı almıştım onun yüzünden, her buluşmada aynı ayakkabı giymekten bıkmıştım..
Yo, yanımda topuklu giyecek kadının 1,60 olması lazım176 manita. 10 cm topuklu giyse 186. O zaman senin boyun en az 186
Haa şimdi anladım. Öyle de olmaz be reis. Hatun 176 diyosun zaten eşit oluyor senle. Bir de bi topuklu giyse aşar gider derelere deryalara. Sen iyisin yine dışardaki kadınların %90'ı sana hitap ediyor ne güzel.Yo, yanımda topuklu giyecek kadının 1,60 olması lazım
Converse giyer benim manitolar her zaman..
Benim boyum klâsik Türkiye ortalaması 1,75 kardeşim..
Öyle deme sen 1,55'lik hatunların 190 erkek sevdasını bilmez..Haa şimdi anladım. Öyle de olmaz be reis. Hatun 176 diyosun zaten eşit oluyor senle. Bir de bi topuklu giyse aşar gider derelere deryalara. Sen iyisin yine dışardaki kadınların %90'ı sana hitap ediyor ne güzel.
Bilmem mi? Herkesin görüşüne saygım var ama göz var izan var yav. Bacak otuz santim kaval 45 santim olur mu hiç dimi?Öyle deme sen 1,55'lik hatunların 190 erkek sevdasını bilmez..
Bilimsel araştırma konusu olması gerek bu durumun.. mantıklı tek şey bulamıyorum.
Neyse linç yemeden dağılalımBilmem mi? Herkesin görüşüne saygım var ama göz var izan var yav. Bacak otuz santim kaval 45 santim olur mu hiç dimi?
Yok 2 metre dömdnckfCiplak ayakla girls yaptim. Konuya 1.90 boyumla selam