Kadının kalbine giden yol?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü

Kadının kalbine giden yol?
Bence zekadan geçer.

Hiç şansın yok desene :gamer:

Zaten ülkede basın yayın organlarında kadınların zekaya önem verdiğini o kadar çok işlediler ki, gerizekalılar olarak çok üzüldük.

Sonra durumu toparlamak için bir firsat yakaladık. Dediler ki erkekler kendilerinden daha zeki olan kadınlardan kaçıyor. Biz de bunun böyle olmadığını göstermek için her yerde zeki kadın olsun da isterse basurlu olsun diye kolpalar yapar olduk. Haaa bu çocuk zeki kadın istiyorsa kendi de çok zekidir hissini yedirmeye çalıştık. Yemediler. Hala gerizekalıyız. Şimdi gidip biraz jetgiller izliycem.

sexs mi? Nasıl yani grup mu?
Yuh.
Duymamış olalım. Daha el değilmemiş bir karı olarak tasvip edemedim.

Biz karılar, güven ve emek isteriz...

param yok ama gülüm
sana bir cüzdan yaptım
Göz nuru, el emeğimi
boncuk boncuk işledim

...

Düşmedi mi kimse? Neyse s.

her türlü şiddet
lafa gelince kibar olsun anlayışlı olsun şöyle olsun böyle olsun derler
uygulamaya gelince kendilerini ezen kızan döven erkeğe tutulurlar

Acı biberden geçiyor

Benim kalbime giden yoll öhöm öhömmmm basmati pirinçli zeytinyağlı sarmaaaa.

hediyeler. zevkimi bilen ve anlayan birisinden gelen bolca hediyeler, ufak surprizler :emoji_writing_hand::emoji_writing_hand::emoji_writing_hand::emoji_writing_hand::emoji_writing_hand: hediyelere ve hediyeyi alana saygim sonsuz efenim. hatta bizden olmayacagini ve bunu kendisine bildirdigim beyefendinin ciceklerini bile odamda biraktim solana kadar. severiz.. o derece onem veririz. hediye ulegnnnn hediye :emoji_right_facing_fist::emoji_right_facing_fist::emoji_right_facing_fist::emoji_right_facing_fist::emoji_right_facing_fist:

Benimkini söylemeye gerek yok…

Onlar öyle tuhaf canlılar ki asla zaten sizden hoşlanmayan kadının kalbine gidecek yol bulamazsınız. 4 şeritli otoban gibi olsa bile size kapanır o yol. :D

• Hehe
Tepkiler: ne
Geri