Kadının ilk adımı atması onu "basit" mi yapar?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Erkeğin hayatında başka bir kadın olmadığından emin ise sorun olmaz ancak öteki türlü yorum yapmaya bile gerek yok.

Yooooo benim attığım zamanlar oldu, kendimi hiç basit hissetmedim. Seviyorsanız saklamayın, kaybedecek bi şeyiniz yok.

Kalıplarınıza tüküreyim. Teşekkürler.

İlk adımı atması diyor, eve atması denmiyor. Niye basit olsun? :D

karma yasalarında
kadına saygı vardır

İkili ilişkilerin kalıplaştırılmış en berbat durumu olabilir aslında bu,Kadınlar da teklif edebiliyor,illa ilk adımı karşı taraftan beklemeleri saçma tabii.İstemiş,yapmış.Bence en sağlam kadınlar;istediğinin peşinde koşarak elde edenlerdir.

sad but true biraz ama
kadınlar gerçekten hoşlandıkları kişilere ilk adım atmaya utanır ( belki yaradılıştan kaynaklıdır bilmiyorum onu) sdsfsdfsd

hiyaragasi olan erkek kafaları böyle dusunebilir evet. hatta sıvsss hiaağ gari bana yuruduiyeeeaaağ bile diyebilir...

Hayır ama erkolar çok ilkel varlıklar o yüzden kadının peşinden koşmayı daha çok seviyorlar

Şimanskiye ilk değil bütün sonsuz adımları atardım beee…

hepimiz biliyoruz ki şu basit kelimesini çıkaran da biz erkekleriz. Ya da birbirini çekemeyen kadınların söylemleri.

kadının ilk adımı atması, seni sevmiş, senden hoşlanmış olmasıdır...
sen ona kalkıp basit dersen...

o da sana döner der ki
hayatım, basit olan ben değilim.
Senin hayat görüşün, evde tek başına izlediğin filmlerin ve o 200 liralık gömleğin basit

Şimanskiye ilk değil bütün sonsuz adımları atardım beee…

BD532glCEAAIjfs.jpg:large

Geri