-
-
-
-
-
Kadının ilk adımı atması onu "basit" mi yapar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ama erkoların gtü kalkar alışık değiller tabi
Oha kaç yaşında şimdi çocuğuIlk defa lisede dannye hoslandigimj maille yazdim... guzel bir arkadasligimiz vardi o mailden sonra ayni olmadi.
Danny liseden baska bir kizla asko musko yasayip kizi 2x hamile birakti. Ilkinde yikilmistim obur hamilikde kabul etmistim lol. 4 sene lise hayatimda bir onu sevmistim. Lise bittikden bir kac yil sonra dunkin donutsda kahve icerken birde baktim adamin biri yandan gelip ismimi soyleyip yanagimdan optu.. dannyama ona olan hislerim cokdan bitmisti. O evli degildi ama lisede baba olmustu....
Bunuda not grceyim buraya
Biz ozamanlar 18-19duk. Simdi onun cocugu 18-20 gibi. Bu arada lisede baya vardi hamile kalanlar. Yani dusun 36 olacagim ben martda. Tahminim 18e rahat girmistirOha kaç yaşında şimdi çocuğu
Senin düzgün bir adama gönlün gitmeyecek mi.. ne işin var Danny falan fıstık.. yok kel janti adam buldum, karizmatik ama olmadı, pişmanım.Ilk defa lisede dannye hoslandigimj maille yazdim... guzel bir arkadasligimiz vardi o mailden sonra ayni olmadi.
Danny liseden baska bir kizla asko musko yasayip kizi 2x hamile birakti. Ilkinde yikilmistim obur hamilikde kabul etmistim lol. 4 sene lise hayatimda bir onu sevmistim. Lise bittikden bir kac yil sonra dunkin donutsda kahve icerken birde baktim adamin biri yandan gelip ismimi soyleyip yanagimdan optu.. dannyama ona olan hislerim cokdan bitmisti. O evli degildi ama lisede baba olmustu....
Bunuda not grceyim buraya
Yaa,)) oyle deme dannyde dannydi ama. Butun kizlar pesindeydi. Okulun en populeri. Ulan ne guzel gulusu vardi. Surati jilet gibi pamuk pamukkSenin düzgün bir adama gönlün gitmeyecek mi.. ne işin var Danny falan fıstık.. yok kel janti adam buldum, karizmatik ama olmadı, pişmanım.
Yok iki kadını hamile bıraktı Danny.. iyi ki olmamış, ya seni de kandırmış olsaydı..
Senin şu an bulacağın kişiye kör, kel, topal demeyip kapacaksın.. 30 - 40 yaş arası, kelli felli, az kullanılmış birisi yakışır sana..
Popüler çocuklardan uzak dur.. her zaman böyle olsun. Herhangi bir ortamda da popüler adamdan kaç.. böyle sesiz sakin duran, efendi adamlara yönel..Yaa,)) oyle deme dannyde dannydi ama. Butun kizlar pesindeydi. Okulun en populeri. Ulan ne guzel gulusu vardi. Surati jilet gibi pamuk pamukk
Sevdik istee deli caglarda,)))
Mesajin basinda yazdiklarina katiliyorum ama yazinin sonunda infilak ettim awksjshdhhdbdbhdPopüler çocuklardan uzak dur.. her zaman böyle olsun. Herhangi bir ortamda da popüler adamdan kaç.. böyle sesiz sakin duran, efendi adamlara yönel..
Artık lise dönemleri bitti.. gelir mi bir foti..
Uleunnnn iyice maskara olacagim ahh ahhhhh ..kurt yaslaninca demek boyle oluyor ,))Popüler çocuklardan uzak dur.. her zaman böyle olsun. Herhangi bir ortamda da popüler adamdan kaç.. böyle sesiz sakin duran, efendi adamlara yönel..
Artık lise dönemleri bitti.. gelir mi bir foti..
Gokhan sen bi sus parcalarim seniMesajin basinda yazdiklarina katiliyorum ama yazinin sonunda infilak ettim awksjshdhhdbdbhd
Öyle deme Gökhan Sezen kızımıza her şeyin en iyisi layık, yok gösteriyoruz.. tecrübemizi aktarıyoruzMesajin basinda yazdiklarina katiliyorum ama yazinin sonunda infilak ettim awksjshdhhdbdbhd
Yapacagiz yapmasinada ha diyince olmuyor annem.Uleunnnn iyice maskara olacagim ahh ahhhhh ..kurt yaslaninca demek boyle oluyor ,))
Gokhan sen bi sus parcalarim seni
Niye daha dugun dernek yok ortadaa
Sus sussss. Bide gelmisss bana guluyooooooYapacagiz yapmasinada ha diyince olmuyor annem.
Yav sana gulmedim asfkj bi dellenmeSus sussss. Bide gelmisss bana guluyoooooo
Sadeeeeeee sadeeeeee
Boyle yolarim isteeYav sana gulmedim asfkj bi dellenme