“Kadının bıyığı var, ‘kocam beni neden aldattı?’ diyor”

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Alışmış kudurmuştan beterdir. Böyle bir söz var. Ve çok doğru. Çapkın biriyle evlenirseniz, bilin ki aldatılacaksınız. Sigara gibidir. Alkol gibidir. Bir alışan bir daha bırakamıyor. Kim nereye ve neye alışmışsa hep oraya gider.

Kötü alışkanlıklar kolay edinilir ve zor bırakılır. Sigara örnek olsun. Kumar örnek olsun. Küfür örnek olsun.
İyi alışkanlıklar da zor edinilir ve kolay unutulur. Çabuk sıkılınır.

Konuyu nereden tutsak elimizde kaliyor. Bir yanda kadini calistirip cocuk yaptirip eve hapseden insanlarin aldatip da hakli cikma cabasi.

Ote yandan kendisine bakmadigi icin kocasi ile arasi acilanlar ki bakimsizlik aldatilmanin bir bahanesi olamaz. Yani aldatmayi ne legal hale getirebilir. Hani kisas kategorisinde bile siritir.

Avrupa kadinina gelince. Cantasinda condom tasiyacak kadar sex denen seyin tabu olmamasi. Mevzuya gore "hair indian" Yani killi hindistanlilarin bile rahatca sex yapiyor olmasi gibi durumlar varken. Ulkemiz ile sentezlenip nasil aciklama yapilabilir. Konunun karisimi bu sekil de icildiginde migdeye ne kadar zarar verir bilinmez.

Onune gelen video cekip boyle soyler soylerse muhtemelen amaci kendi hemcinsinin ayagina skmaya doner video. Kadin check-up dan gecse bile aldatilmayacaginin garantisinin olmamasi da ayri mesele.

Kalantor bir adam bulup tamami altin rengi objelerin oldugu bir odanin icinde bacak bacak ustune atmis bir kadinin kadinlara yasam koclugu yapmasida boyle bir epic fail'e doner.
Video da play'e tiklamadan da kadinin ahvali anlasiliyor.
Yasak elma dizisinden firlayan mimik ve kiyafet ile seni nasil ciddiye alsinlar awk2

Peki erkeğin bıyığı yok diye karım beni aldatıyor diyen çıkar mı? Mevzu bahane ise her halükarda bir kulp bulunur...

İğrenç bir şekilde ifade etmiş olsa da haklı yanlari var ne yazık ki.
En basit örnek, bi ilişkide en önemli konu ten uyumu bence; çünkü bu senin özun, güdün, ilkelliğin. Bunu sağlıklı yaşayamazsan sonradan geliştirdiğin sosyal zekan error veriyor bir yerden sonra. Neymiş "irade " varmış. Temel güdüyü çöpe atamazsın. Bizde kadinlar gördükleri baskıdan cinselligi geç, kendi vücutlarını bile tanıyamıyor. Cinselligi ya tak fişi bitir işi olarak ya da erkeğe karsi kullanılan bir silah olarak ele alıyorlar; "Ben haz alıyorum, ben kendi hazzim ve zevkim için sevisiyorum" diyebilen kadın çok daha az. Cinsellik yok, evde iki kelam edecek laf yok. Kadin kendini gelistirmiyor, kendine bakmiyor. İmkan yoksa imkan yaratilabilir. Esra Erol muge anlı zirvalarina harcanan zaman eğitimlere harcananilir. Eşinle cinsel hayatiniz yapilandirilabilir, içine biraz renk katılabilir,fanteziler denenebilir. Bakımlı kadinlarin da aldatılıyor olması salt gerçeği değiştirmez. Tarihte de örneği var.

Aldatilmanin yaninda olanin kadin olmasi peki.. saka gibi
Bu kadin bayaa kadin dusmani uzakta aramayin

Küfür etmicem küfür etmicem…

🤣 harikasın kardeşim-de erkek dediğin bağnazların, kadına bıyıklı da olsa, -sen dünyada ki tek kadınsın diyerek tapınması lazım. Ha bu arada alkol etkisi geçince de topukları mabadına vura vura kaçması şart..... Ya bu nasıl bir konu açmak? Mallık yapıp, kadın gibi gözükmüyorum diyemiyorsa çöp kenarına bırakırsın , ihtiyacı olan alır.

Aldatmanın haklı sebebi olamaz.
Aldatmanın haklı sebebi olup olmadığını kesinlikle kadınlara soracaksın. Keşke şu kadınlar birbirine kazık atma konusunda ehlileştirilseler. Hayır arada olan bize oluyor.. Halbuki ki bu hikayenin masumudur erkek.

Bıyıklı, kıllı kadın hoş olmaz tabi. Bakım yapmazsan eşin senden uzaklaşmak isteyebilir. Tabi bu senin içinde geçerli. Erkek de kendine bakmalı. Kaptan mağra adamı gibi dolaşırsan ortalıkta kadın seni niye çekici bulsun. İki taraf da bakımlı olmalı.

🤣 harikasın kardeşim-de erkek dediğin bağnazların, kadına bıyıklı da olsa, -sen dünyada ki tek kadınsın diyerek tapınması lazım. Ha bu arada alkol etkisi geçince de topukları mabadına vura vura kaçması şart..... Ya bu nasıl bir konu açmak? Mallık yapıp, kadın gibi gözükmüyorum diyemiyorsa çöp kenarına bırakırsın , ihtiyacı olan alır.

Aldatmanın haklı sebebi olup olmadığını kesinlikle kadınlara soracaksın. Keşke şu kadınlar birbirine kazık atma konusunda ehlileştirilseler. Hayır arada olan bize oluyor.. Halbuki ki bu hikayenin masumudur erkek.
Alkollü müsün?
Beğenmiyorsan boşanırsın aldatmayı neden normalleştiriyorsunuz

Bıyıklı, kıllı kadın hoş olmaz tabi. Bakım yapmazsan eşin senden uzaklaşmak isteyebilir. Tabi bu senin içinde geçerli. Erkek de kendine bakmalı. Kaptan mağra adamı gibi dolaşırsan ortalıkta kadın seni niye çekici bulsun. İki taraf da bakımlı olmalı.
"Bakım yapmazsan eşin senden uzaklaşmak isteyebilir. "‐mi? Ben bıyıklı seviyorum diyen zaten adam olamaz‐ki bıyıklı kadın zaten herşeyi geçmiş artık ölümü bekleyendir ve genelde ninelerimiz de gördüğümüz bir boşvermişlik halidir.

Alkollü müsün?
Beğenmiyorsan boşanırsın aldatmayı neden normalleştiriyorsunuz
Yaw aldatmayı normal gören bizler değiliz ki! Birbirinin sevgilisine eşine sinyal verip gel-gel yapan zaten erkek tarafı değil. Yani o işin çözümü kadınlara birbirlerinin manitalarına veya eşlerine yazmamaları konusunda ikna etmekten geçer. Tekrar düşün istersen,.. Kadının biri başka bir kadına kazık atıyor suçlu biz oluyoruz. Oh ne güzel dünya..

Yaw aldatmayı normal gören bizler değiliz ki! Birbirinin sevgilisine eşine sinyal verip gel-gel yapan zaten erkek tarafı değil. Yani o işin çözümü kadınlara birbirlerinin manitalarına veya eşlerine yazmamaları konusunda ikna etmekten geçer. Tekrar düşün istersen,.. Kadının biri başka bir kadına kazık atıyor suçlu biz oluyoruz. Oh ne güzel dünya..
Çok saçma cevap
Bu işin kadını erkeği yok

Geri