“Kadının bıyığı var, ‘kocam beni neden aldattı?’ diyor”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sosyal medyada bir kadından skandal sözler:

“Kadının bıyığı var, ‘kocam beni neden aldattı?’ diyor. Kol kılların, kocanınkinden fazla.

Avrupalı kadınlar kendilerini geliştiriyor, Türk kadını, kısır gününde basen büyütüyor. Sonra “kocam beni niye aldattı?”

Edit : video güncellendi

Son düzenleme:
Avrupalı kadınlar aldatılmıyor muymuş?
Neyse ne kişisel bakım kadın erkek ayırt etmeksizin önemli tabiki ama saçma sapan her fırsatta hem cinsini gömenlere de gerçekten yeto yani

• Beğen
Tepkiler: W
Konu anlatımında diksiyon ne kadar da önemli...

Güzel - çekici kadınlar neden aldatılıyor peki?

Erkeğin aldatmasının başlıca sebebi; karşısındakinin farklı bir kadın olmasıdır yani güzel - çirkin kavramlarına takılmaz ve aldatma eylemi sonrasında da normal yaşamına devam eder. Aldatmaya sebep olan kadının, erkek için bir değeri yoktur ve bu sebeple çok detay aramaz.

Erkek güçlü iradeye sahipse aldatmamayı seçer yani hayatındaki ya da diğer kadının güzel olup olmaması ile ilgisi yoktur.

Ne gereksiz bir yorum
Kesin yuva yıkmış kendine de kılıf uydurmuş
Elloz karı !

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hanimlar siz bakimsiz erkek ister misiniz?
Sahsen ben istemem.

Hanimlar siz bakimsiz erkek ister misiniz?
Sahsen ben istemem.
Tabiki kimse bakımsız partner istemez kadını da erkeği de
Kaldı ki günümüzde kalmadı sözünü ettiği gibi bıyıklı pasaklı kadın bence

Bana kalırsa yuva yıktı kabahatini de bu şekilde örtmeye çalışıyor :)

“Hayat arkadaşı” bu kavramı neden kimse idrak edemiyor ya.
Koca işten geldiğinde karşısında akşama kadar evi için en önemlisi çocukları için emek vereceğim diye yorgun düşmüş bi’ kadın görüyorsa bakımsızlığını değil, emeğini görüp şefkatle kucaklaması gerekiyor.
Bu saygıyı ve anlayışı gören kadın zaten güzelleşir daha çoğunu yapmak ister.
İlgi ve sevgi göstergesi kadını şımartmaz beyler, daha çok bağlılık, sadakat ve fedakarlık hissi uyandırır.

hafta sonu alın çocuklarınızı birkaç saat götürün ilgilenin, kadın da acele etmeden rahatça duşunu alsın, bi’ kahvesini içsin, arkadaşlarıyla görüşsün. Onun da ihtiyacı var. Aynı şeyi o da sizin için yapsın.

Bence mesele sevgi ilgiden ziyade “insan” olabilmekten geçiyor.

anneler günü için kadınlara “ne istersiniz bugün için” dendiğinde hiçbiri çiçek böcek istemiyor, uyumak istiyor.))

umarım gerçek “hayat arkadaşı”nızı bulursunuz.

Sinirimi bozdu.

sie lan xd bide böyle tipler var
ne var türk kadınlarında mis gibiler
erkekler kendine özen göstersin
Her coğrafyanın erkekleri aynıdır ,sen daha iyi bilirsin....yeter ki şey olsun
Türk kadınlarının g. ye sen
Hadi yallah

• Hehe
Tepkiler: ne
Tabiki kimse bakımsız partner istemez kadını da erkeği de
Kaldı ki günümüzde kalmadı sözünü ettiği gibi bıyıklı pasaklı kadın bence

Bana kalırsa yuva yıktı kabahatini de bu şekilde örtmeye çalışıyor :)

Kadina niye yükleniyoruz ya anlamadim..
Bakimli olun diyor ki, ben bunu desteklerim...önünde arkasinda ne yapmis o beni baglamaz bu konuda simdi..
Derin sen de emegini görün kadinin demissin ama erkegin disarda verdigi mücadeleyi kimse söz konusu etmiyor.
Cogu eve ekmek götürmek icin patron tarafindan asaglaniyor,zorbalaniyor ne tür psikolojisi bozuk insanlarla savasiyor ama sabir ediyor.
Ama erkek ya mecbur diyorlar.
Bu kadinlarin haksiz iken, magdur rollerinden bana gina geldi.
Kadin dogru diyor, sabahtan müge ile baslayip,gece diziye kadar devam ediyorlar.
Pubg oynarken,tanistigi baska erkek icin, evini colugunu cocugunu bir gecede terk eden kadinlari görünce, erkekleri savunmaya karar verdim.

Almanyada, 14 yasini dolduran cocuklar,bir heves esintisi ile cinsiyet degistirme eylemini gerceklestirebilecek bir yasa cikardi.
Yasanin bir parametresi var ama..
Savas aninda translar bir anda erkek kategorisinde ele alinip, savasa katilma zorunlulugu getirebilinecek.
Konu ile ne alaksi var.su alakasi var, her firsatta erkeklere giydirmeye calisan kadinlar unutmasin ki, yumurta göte dayandiginda, onlari koruyacak yine erkektir.

Isinize geldigi gibi.
Hallerimiz var bizi anlayin demelerine de ayri bir ayar oluyorum.

Kadina niye yükleniyoruz ya anlamadim..
Bakimli olun diyor ki, ben bunu desteklerim...önünde arkasinda ne yapmis o beni baglamaz bu konuda simdi..
Derin sen de emegini görün kadinin demissin ama erkegin disarda verdigi mücadeleyi kimse söz konusu etmiyor.
Cogu eve ekmek götürmek icin patron tarafindan asaglaniyor,zorbalaniyor ne tür psikolojisi bozuk insanlarla savasiyor ama sabir ediyor.
Ama erkek ya mecbur diyorlar.
Bu kadinlarin haksiz iken, magdur rollerinden bana gina geldi.
Kadin dogru diyor, sabahtan müge ile baslayip,gece diziye kadar devam ediyorlar.
Pubg oynarken,tanistigi baska erkek icin, evini colugunu cocugunu bir gecede terk eden kadinlari görünce, erkekleri savunmaya karar verdim.

Almanyada, 14 yasini dolduran cocuklar,bir heves esintisi ile cinsiyet degistirme eylemini gerceklestirebilecek bir yasa cikardi.
Yasanin bir parametresi var ama..
Savas aninda translar bir anda erkek kategorisinde ele alinip, savasa katilma zorunlulugu getirebilinecek.
Konu ile ne alaksi var.su alakasi var, her firsatta erkeklere giydirmeye calisan kadinlar unutmasin ki, yumurta göte dayandiginda, onlari koruyacak yine erkektir.

Isinize geldigi gibi.
Hallerimiz var bizi anlayin demelerine de ayri bir ayar oluyorum.
Hayır sürişim, bunların karşılıklı olması gerektiğini de söyledim. “Aynı konforu karınız sizin için de yaratmalı” minvalinde. ama video içeriği direkt kadın aşağılamadan girdiği için ona ağırlık vererek yorum yaptım. Erkeklere köpek çeken kadınların gtnü de kesesim var yani o ayrı:dd

Ben feminist değilim, hoşlanmam da. Her şeyin makul ölçülerde karşılıklı olması gerektiğini savunurum. Videodaki kadına tilt olma sebebim de o gevşek ağızı açıkçası. üsturupsuzluğu. Maymun.

Adam olan karısının çocuğunun rızkını orda burda bunun gibi çatal deli çingene kılıklı kadınlara yedireceğine
Al karıcığım bu kuaför paran bu alışveriş paran bu sosyal aktivitelerin için vs vs der

Demem o ki ekonomik özgürlüğü olmayan koca eline bakan kadınları burda bu şekilde aşağılayacağınıza
O koca o kadın için her anlamda yeterli mi onu sorgulayın

Yalnız ben hep şeyi merak ediyorum. Ben, sen, biz falan fıstık aldatmıyor, karşı çıkıyoruz, kime sorsan aynı tepkiyi veriyor.. peki bu aldatan milyonlar nerede :) hiç bizlere neden denk gelmiyor ahaha.

Yalnız ben hep şeyi merak ediyorum. Ben, sen, biz falan fıstık aldatmıyor, karşı çıkıyoruz, kime sorsan aynı tepkiyi veriyor.. peki bu aldatan milyonlar nerede :) hiç bizlere neden denk gelmiyor ahaha.
Hemcinslerinde…

Şurada cinsiyetçi yorumlar olmasa keşke

• Beğen
Tepkiler: Min
Bı keresinde forumda bı konuda kadinin biri sey yazmisti beni aldattı ben affettim , aldatabilir sonucta sevgisi bende gibi bir sey.. Bil bakalim kimin perileri geldi ? Ahaha
Bana denk geldi kisacasi

Bı keresinde forumda bı konuda kadinin biri sey yazmisti beni aldattı ben affettim , aldatabilir sonucta sevgisi bende gibi bir sey.. Bil bakalim kimin perileri geldi ? Ahaha
Bana denk geldi kisacasi
Anlamadığım şey şu benim, insan bir kişiye yetişemiyor, ya da bulamıyor hayatına alacak birisini, millet aldatmak için ikinciyi nasıl buluyor :)
Evli olanlar için diyecek çok şeyim var ama etik olmaz. Çokça şahit oluyorum yakın çevremde dahil.
Hep dediğim gibi, insanlar tek eşliliğe canlılar değil..

Anlamadığım şey şu benim, insan bir kişiye yetişemiyor, ya da bulamıyor hayatına alacak birisini, millet aldatmak için ikinciyi nasıl buluyor :)
Evli olanlar için diyecek çok şeyim var ama etik olmaz. Çokça şahit oluyorum yakın çevremde dahil.
Hep dediğim gibi, insanlar tek eşliliğe canlılar değil..
Doyumsuz ac köpekler
Ac insanin gözü doymaz cünkü..
Neys banlanicam simdi durduk yere axjdjddj

Geri