Kadınca Bir Sitem Bu

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhanet ve şiddet evliliklerin en büyük düşmanı. Evlilikleri derinden sarsan, zaman zaman şiddetine bağlı olarak yıkan bu 2 felaket maalesef çoğumuzun hayatında. İhanetin kadını ya da erkeği de yok üstelik. Günümüzde kadınlar da aldatıyor, erkekler de. Mayası bozuk olan, sadakat duygusu kalmamış herkes ihanet ediyor. Şiddeti de daha çok erkekler uyguluyor. Şiddet de en az ihanet kadar yıkıcı bir sorun.
Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz. Şiddetin herhangi bir bahanesi ya da telafisi de olmaz. Hele ki affı hiç olmamalı. Bekara eş boşamak kolaydır derler. Evet doğru. Ben henüz bekarım. Hiç evlenmedim ve dolayısı ile eş dayağı yemedim. İnşallah Allah o kötü günleri göstermez. Ama maalesef toplumumuzda her kesimden kadın eş şiddetine uğruyor. Ve maalesef çoğu susuyor.
Şiddete susmayın. Şiddet gördüğünüzde boyun eğmeyin. Kocamdır döver napayım, kaderimse çekerim demeyin. Şiddet görmek kader değildir. Seçimdir. Siz şiddet görmeyi tercih ederseniz kimse size yardımcı olamaz. Eşinizin eline bu kozu vermeyin. Bilmeli ki; size el kaldırdığında siz onu terk edeceksiniz.
Erkekler eğer eşleri susarsa her zaman daha da fazla şiddet göstermeye devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri