Kadına Şiddetin Cezası Ne Olmalı?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü

Kadına Şiddetin Cezası Ne Olmalı?

• Kadına şiddete Hayır. Kadına şiddetin cezası ağır olmalı. Ayrım yapılmalı

Kullanılan: 0 0.0%
  • Şiddetin her türlüsüne hayır. Her türlü şiddetin cezası ağır olmalı. Ayrım yapılmamalı

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Sizler ne düşünüyorsunuz? Kadına şiddete hayır mı yoksa şiddetin her türlüsüne hayır mı? Her türlü şiddetin cezası aynı olmalı mı

Cezanın caydırıcılığından önce kadınların eş ve sevgili seçimlerinde çok dikkatli olmaları gerekiyor. Olan olduktan sonra hangi cezanın verildiğinin pek bir önemi olacağını sanmıyorum.

Şiddetin her türlüsüne karşı durmak gerekiyor fakat bunun için de insanlar neyin şiddet olduğunun farkına varmalılar. Dayak atmayı, çocuk eğitiminin bir parçası kabul edenler var ve bu şekilde yetişen çocuğun ileride kendisine uygulanan şiddeti normal kabul etmesi ya da uygulamaya kalkışması sanırım sürpriz olmayacaktır.

Cezanın caydırıcılığından önce kadınların eş ve sevgili seçimlerinde çok dikkatli olmaları gerekiyor. Olan olduktan sonra hangi cezanın verildiğinin pek bir önemi olacağını sanmıyorum.

Şiddetin her türlüsüne karşı durmak gerekiyor fakat bunun için de insanlar neyin şiddet olduğunun farkına varmalılar. Dayak atmayı, çocuk eğitiminin bir parçası kabul edenler var ve bu şekilde yetişen çocuğun ileride kendisine uygulanan şiddeti normal kabul etmesi ya da uygulamaya kalkışması sanırım sürpriz olmayacaktır.
Secim konusunda kesinlikle haklisin, Mutlu Kaya'yi vuran zihniyet ablasini da vurdu. Bu iki kizkardesin secimleri duzgun olsaydi bunlar olur muydu ? cografya kaderdir vs bunlari duymak istemiyorum, insan kendi kaderini kendi yazabilir istedikten sonra.Su maco kilikli erkeklerden nefret ediyorum, buna tav olan aptal kizlara da :@

Şiddet cezalarının yaptırımları ağır olmalı elbette. Ama burada bayanlara yönelik şiddet cezalarında ben daha ağır bir ceza verilmesi taraftarıyım. Netice de hiç birimiz su yatağından filan çıkmadık. Hepimizi bir bayan dünyaya getirdi, 9 ay sancılı bir süreçle kendi vücutlarında taşıdılar bizleri. Sırf bu yüzden toplum olarak bayanlara çok daha saygılı ve anlayışlı davranmalıyız.
Cennet annelerin ayakları altındadır, kadınlar size Allah'ın emanetidir sözlerini insanlar kendilerine şiar edinmeli ve bu bilinçle hareket etmeliyiz. Unutulmamalı ki namus hiç bir zaman iki bacak arasında değildir.

Secim konusunda kesinlikle haklisin, Mutlu Kaya'yi vuran zihniyet ablasini da vurdu. Bu iki kizkardesin secimleri duzgun olsaydi bunlar olur muydu ? cografya kaderdir vs bunlari duymak istemiyorum, insan kendi kaderini kendi yazabilir istedikten sonra.Su maco kilikli erkeklerden nefret ediyorum, buna tav olan aptal kizlara da :mad:

Katılıyorum ve dizi filmlerde de sürekli bir erkeğin güçlü karakterde olmasını, maçolukla eşleştirip topluma yanlış mesaj veriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: W
Geri