Kadına şiddeti önlemek için bu yöntem işe yarar mı?

Konu sahibi son olarak 3457 gün önce görüldü
Erkekleri eğitme merkezi Türkiye! de açılmalı mı?

Okuduğum bir haberde ABD özellikle çapkın erkekleri eğitmek için bir okul açılmış. Bu okula veya eğitim merkezine istenilmeyen özellikteki erkekler sevgilileri veya eşleri tarafından yatırılıyormuş. Bu merkezde genelde çapkın veya şiddet gören erkekler getiriliyormuş. Bu erkekleri melek gibi yapıyorlarmış

Eğitim biçimleri şöyle

Çapkın erkeklerin cinsel organına bir duyarıları algıllayan alet takıyorlarmış daha sonra güzel seksi kız resimleri gösteriyorlarmış eğer bir hareket olursa erkeğin canını çok acıtacak ama öldürmeyecek düzeyde düşük düzeyde elektrik veriyorlarmış bu sayede erkek her olmaması gereken bir şey hissedince canı yandığı için çapkınlıktan vazgeçiyorlarmış
Şiddet uygulayan erkeklerde benzer bir şey yapıyorlarmış ama onunkinde elektrik değil kırbaç sırtına iniyormuş böylece şiddetin ne kadar kötü bir şey olduğunu anlıyorlarmış ayrıca sürekli terapi dersleri veriliyormuş nasıl olunmalı ve olunmamalı iyice öğretiliyormuş O eğitim merkezinden çıkan erkekler evine bağlı kadına değer veren hale dönüşüyorlarmış

Sizce ülkemizdeki erkeklere de bu yöntem uygulansa başarı sağlanmaz mı? Davranışlarında düzelme sağlanmaz mı sonuçta erkek şartlanacağı için her seferinde belli bir süre sonra bilinç altından yapacağı kötülükler kavgalar engellenebilir ve böyle sahip oldukları orantısız güç iyi işlerde kullanılmak için ıslah edilebilir

Bu eğitimi alan erkeklerde eşlerine bağlı iyi insanlar oluyormuş

Sizce Türkiyede bu sistem işe yarar mı?

Geri