Kadına Şiddete Hayır mı? HAYR mı?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir fırtınadır kadına şiddete hayır kampanyası devam ediyor.

Evet kadınlara şiddete bende hayır diyorum, diyorum da ne oluyor, kendi eksenim etrafında bir metre karelik bir alanda de babam de...

Televizyonlarda bas bas bağırıyorlar, kadına şiddete hayır demeliyiz, diyoruz, ama ne hikmettir ki, bu televizyonlar kadını döven, aşağılayan, erkeğin eğlencesi yapan, bir o kadar da kadına işkence ettiren tv dizilerini de yayınlamaktan vazgeçmiyor.

Eee... şimdi perhizi kim yapıyor, turşuyu kim kuruyor, malı kim götürüyor. Kadınlar bu konuda ne yapıyor. Kadınlar kadına şiddete hayıra HAYIR demedikten sonra, bu tip kadını aşağılayan dizileri izlemeye devam ederek, kıt düşünceli TV`lere reyting kazandırıp, daha fazla bu doğrultuda yayınlar yapmalarına yol gösterirse, bir erkek olarak bana ne oluyor diye kendime de sormuyor değilim hani..

Eee.. bizimde annemiz bir kadın yani bu konuda hassas olmak gerekiyor. Yinede hayır diyorum, ama önce gerçek hayırcıların ortaya çıkması lazım. Kadına HAYIR adı altında, sürekli şiddet, sürekli cinsel tahrik, sürekli işkence ile yıkanan genç beyinlerden ilerde ne bekleniyor onuda düşünmüyor değilim hani.

Kadına bir HAYIR var ama, HAYIR mı, HAYR mı, bunu pek anlayamadım. Kadına şiddeti engellemeye çalışanlar bir HAYR işlemeye çalışıyor ama, dışardan pekte kadına şiddete HAYIR değilde, kadına şiddetsizliğe HAYIR gibi görünüyor.

Gerçi yeni bir kanun çıktı sessiz sedasız, Yargı, Kadına şiddet uygulayan kocayı, yargı kararı olmadan, polis kuvvetlerinin evden uzaklaştırabileceği kararını onadı. Sanırım böyleydi, bu güzel bir hareket, ama, evden uzaklaşan kocanın, elinde silahla gelip kadını öldürmemesini, kocanın geri gelmemesinin sağlanması için ne karar verdi? ne yaptırım var? DONK!

Düşünüyorum öyleyse varım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri