Kadına Kahvaltı Hazırlayan Erkek

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4728 gün önce görüldü
Konu sahibinin fena halde romantizme ihtiyacı olduğunu gösteren topikler bütünüdür :D

Bu sacma sapan istek ve arzular yüzünden siddetli gecimsizlik yasaniyor diye dusunuyorum nerde görülmüş erkegin kahvalti hazırladığı.

Pazarları erkek arkadasıma gittiğimde hazırlardı hahah
Güzel güzel çok kez başıma gelmişti:p

Benle hazırlıcaksa olur oda arada

Mutlu geçen gecenin sabahında kadına yapılan jesttir ağzında da gül ahh ne romantik..

Erkek adam masa kurmaz, erkek adam kadına yemek yapmaz, erkek adam temizlik yapmaz gibi erkeklik egolarını ve kompleksini bir kenara koyup, bahsi geçen eylemi sevgilisinin ona kahvaltı hazırlaması kadar normal gören ve kendisiyle barışık olan sevgilidir.

Mutfağı birbirine katan erkektir ayrıca.: )

Ohaa öyle bi erkek var mı cidden :D yemek yapanını gördümde o bir üst sürümü galiba :D

yapılması gerekir; ancak unutulmamalıdır ki beklentileri yükseltmiştir. o günün akşamında sıra gecesi düzenlemek zorunda kalabilir ve bir sonraki sabah astronot olmanız istenebilir.
-hayatım bu sabahta beni küçük ayıya götür!!!

şu an kadın yada erkek farketmez biri kahvaltı hazırlasa hayır demem:D

İkiye ayrılır..

1.Light'lığından yapan.
2.Eşine değer verdiği,sevdiği ve ona hizmet etmekten hoşlandığı için yapan.

Lightlığından dolayı böyle davrananlardan nefret ederim.

Ancak,Centilmenliğinden dolayı böyle davranılmasından hoşlanırım..Ve uygulamaktan çekinmem..

Romantizm yüklü günlerdedirler veya hayatın sorumluluklarını ta günün başında beraber paylaşmaya, sen-ben ayrımı yapmamaya karar vermişlerdir.

hasta ise nevvet yapariz

hemende kılıbık oldu erkek :)
bir erkeğin eşine evde yardım etmesi kılıbık olduğu için değil de belki kalbi ılık biri olduğundandır ne dersiniz

Geri