Kadın vs Bayan

Konu sahibi son olarak 3829 gün önce görüldü
Bayan;
-mrs çakmasıdır
-kibar olma çabasıdır, irite eder insanı
-baymak fiilini çağrıştırır, hayattan soğutur

Kadın;
-ne güzel kelimesin sen ya, kedi canını senin

Mesela bayan jägermeister olsa, kadın tekila olur. Öyle. Hatun da acılı şalgam olsun ahaha.

Bilincsizce yaptigimiz hatalardan biri. Nezaketen 'bayan' kelimesini kullansak da aslı kadındır.

Forumda üstünde defalarca kez durduğum konulardan biridir.

Kadınız efendim. Kadın ve erkeğiz.
Toplumda kadın kelimesini, farklılaştıranlar yüzünden harcatmam.

Ayrıca, şu an konu sahibine sempatim katlanarak büyümüştür.

Sen ne güzel hatunsun be kadın!

Notundibi: Birkaç defa daha dile getirmiştim, vesileyle dile getireyim yeniden, şu profilimdeki cinsiyetimi kadın yapın lütfen :oy:

tekilayı atıp arkasından şalgam hüpletiyom ben o nolacak ?

Kız diye de bir tabir bakire olanlara denir. Madam - mathmazel olayı yani sadece türklere özgü değil

Tuzu yalayıp şalgamı kadının ensesine döküyorum, bayan olsa tekila dökerdim bir kere, o nolcak

kadın tekila falan değildir. kadın rakıdır sek içicen.

Kız diye de bir tabir bakire olanlara denir. Madam - mathmazel olayı yani sadece türklere özgü değil

peki bi kadının-kızın bakire olduğunu nasıl anlayabiliriz? açıkçası birine hey kız naber dediğimde kızlık mı kaldı birader ahaha dese ne yaparım?

bittikabiya güzel bir konuya değinmiş biz şimdi karşımızdaki dişiler "kız mıdır kadın mıdır" nereden bileceğiz ? alınlarında yazmıyor hoş.

Konu sohbet içeriğine döneceğinden ve mesajları silmemek adına,Tartışma bölümüne taşınmıştır ^^

bulunduğum yerde ki hitap şekli hanımefendi ve bayan.

dr.ten satılık araba vurgu önemli

Kadın bir bakar mısınız eğer müsaitseniz akşam bir yemek yiyelim ? cx olmuyor :D

Akşam acılı adana ile şalgamı götürdükten sonra geceye tekila ile başlayıp jager ile cilalayarak sonlandırıyoruz, o noolcak?

Geri