Kadın vaz gecerse.??

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39567_141684832547536_120800751302611_199901_4327158_n.jpg

........KADIN VAZ GECERSE.??
PEKİ bir kadın sevdiği kişiden ne zaman nasıl vaz ...gecer sizce.?

bir kadının tüm duygularını bırakıp gitmesi hiç kolay değildir aslında.! kadınlar ilişkilerine sevdiklerine cok daha bağlıdır. bir kadın sevdiği erkek için her türlü fedakarlığı yapar..coğu zaman karşılık göremesede sevmeye devam eder içi yansada yüreği sızlasada sevmekten vaz geçmez.karşısındakine sevme gücenini o kadar issettirmiş tirki, erkek kendinden emindir.ne yaparsa yapsın kadının her daim seveceğini düşünür.ama işte bu noktada yanılır.!!!
bilmediği bir şeyl var kadınlar hakında.....O DA KADIN KENDİNE YAPILAN HİÇ BİR ŞEYİ UNUTMAZ BİRİKTİRİR....bir handa olmaz bu karar veriş.. günün birinde tüm duygularınıda yanına alıp ceker gider kadın usulca erkeğin hayatından.! nereyemi.?
kendisine sevgiyle acılmış gercek bir AŞKA tabiki.?? kadınların istediği biraz ilgi şevkattir aslında.!siz hayata ne verir seniz oda size aynısını geri verir örneğinde olduğu gibi.karşınızdaki insana ne verir seniz ondan da okadarını alırsınız.... her şeyin tükendiği gibi sevgilerde tükenir hiç bir şey vermeden sevilmeyi beklemek olmaz olamaz.! ve bir gün gelir sizi karşılıksız seven insanda yorulur..beklemekten .......

Yazını şu bölümü erkekleri kadındarmaya yönelik :

(kadınların istediği biraz ilgi şevkattir aslında) yalan ya sabahın köründe günaydınla başlayıp gece yarılarına kadar ilgi bekliyen gestapo gibisiniz.

Sessizce unuturlarmış yok yahu buna da gülerim ben seni unuttum diye bütün iletişim ağlarına nisbet yapmazsanız çatlarsınız ;)

Ya aslında arada sadece şöyle bir fark var kadın sevgisini de öfkesini de ilan etmeyi sever biz susmayı tercih ederiz ama bu sevmediğimiz üzülmediğimiz anlamına gelmez.

Tutunacak başka dal bulunca vazgeçer.

kadin gozu acildiginda tum gercekleri gore bildiginde, kendini ashkin var olmadigina ve aslinda ben sevmisim o sevmemis kelimesine inandirdiginda oyle bir vazgecer ki erkegin vazgecmesi hic kalir yaninda!

Bu yazıyı yazan arkadaşa bir Türkçe kursuna gitmesini öneririm.

Başka dal bulunca vazgeçer tezine de katılmıyorum ben. Keşke her şey başka dal bulunca unutup vazgeçmek kadar kolay olsa. O zaman herkes çivi çiviyi söker hesabı başkasının olur üzülmezdi. Eğer ki seviyorsa başka dalların etkisi yoktur. Erkekler için öyle olabilir, bilemem.

Bir kadin , kirilir incinir yinede sevgisinden oturu birakamaz adami.
Bazen bir baskasi ayni seyi yapsa siler o insani.
Ama onu silemez.
Ama her kirilmada adam bir parca eksilir yureginden ya ikiside farkinda olmaz.
Kadin bir daha kalbinin kapilarini
Kimseye aralayamayacagini sanir.
Son darbeyi yediginde
Sanki bilinmeyen bir guc icindeki sevgiyi sogurur.
Ve vazgecer.
Onun icin agladigi onunla guldugu gunler geride kalir.
Onun adinin ustunu cizmez cunku
Siler.
İcini nefret kaplar ve o nefret askindan buyuk olur ve kadin o zaman giderken buyuk gider ...

asdgfjl

Vazgeçerim evet, vazgeçirmeyecek o zaman karşımdaki. Eğer vazgeçilmeyi hakediyorsa çok güzel vazgeçerim , dal bulsam da bulmasam da, sevsemde sevmesemde vazgeçerim. Sonra da adını bile anmam.Kimse kendini vazgeçilmez zannetmesin

Allah aşkına biri şu başlığı duzeltsin gözüm takılıyor.

Cıılkını çıkarır öyle giderim :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri