Kadın Tribiyle Baş Etmenin Yolları

• Kullanıcı Aleyna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 1272 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1. Onunla ilgilenmeye özen gösterin…

3.jpg

“Nys sn mşqlsn qlb.. Sna ii eelenceler!” gibi bir mesajla karşılaşmak isteyecek kadar mazoşist olmadığınıza adımız gibi eminiz. Ona bu mesajı umarsızca atma ve mevzuyu büyütme hakkını verecek olan sizsiniz, yapmayın!

2. El şakasından uzak durun…

ronaldo-nun-sevgilisine-el-ense-cekmesi_442029.jpg

Başta her şey eğlenceliyken, tepkiler ummadığınız bir anda tatsızlaşabilir! Hem insan bir kadına el ense çeker mi durup dururken?

3. Yalnızca el şakası değil, esprilerinize de dikkat edin…

5.jpg

Bu tribal durumun duygusal boyutunu göz ardı etmeyin! Kadın zaten “Yha ben neden böyle hissediyorum, kesin bu herif yüzünden…” hissiyatıyla size (ve aslında kendisine karşı olan tüm evrene) tepkili yaklaşırken, mesnetsiz açıklamalar, gerzo bir takım laf şakaları, kırıcı algılanabilecek (ki Havva kızının, en masumane kelimeyi bile bambaşka tarafından algılayabilme ve bunu savunabilme potansiyeline sahip bir canlı olarak konumlandırıldığını göz önünde tutarak) kelimeleri kullanmaktan imtina edin.

4. Şımarmak (dozunda olmak kaydıyla) onların da hakkı, ama siz şımarmayın aksi halde ters tepebilir

0mAtezFNcNg.jpg

Saçma sapan sorulara “Aşkitoaaam beni seviyo musaaaaan? Yani mesela ben kel olsam beni yine sever miydieeeen?” gibi ciddiye alınacak tarafı olmayan sorulara vereceğiniz yanıtlar ilişkinizin geri kalan kısmında başınıza kakılmak üzere itinayla saklanacak, periyodik aralıklarla tozu falan alınacaktır.

5. Ne yaparsanız yapın, yine de susmayın!

tumblr_n4syr6ZSEB1shkhtwo1_500.jpg

Aksi halde sizin kendilerini takmadığınızı düşünecekler… “Tabii zaten ben kim köpeğim ki benlen muhatap olasın?” Ona bunu söyletmeyin.

6. Onun bir “emekçi” olduğunu unutmayın!

2-melek_durmus_karikatur.jpg

Kadınlar ilişkileri için hunharca emek verirler, tüm yükü omuzlayıp, gamı kederi içlerine atıp bir de üstüne kızılcık şerbeti içerek sizin için akıllara durgunluk vermesi beklenen fedakarlıkta bulunurlar! Evet, tam olarak düşündükleri bu… Tabii bu triptonik haller geçene kadar sizden beklenen düşünce yapısı da…

7. Tatlıya gereken ehemmiyeti gösterin...

Ricardo-Kaka-image-ricardo-kaka-36644300-960-960.jpg

Unutmayın, en öfkeli kadın bile leziz bir tatlı karşısında sakinleşecektir…

8. Her şeyden nefret etse de tontişizmin başkanı hayvanlara karşı sevgisinde azalma olmayacağına emin olabilirsiniz…

gelin-damat-hayvan-barinaklarina-gelerek-hayvanlari-sevdi.jpg

9. Her kadın gıybet sever, ona ayak uydurun…

30-cosas-que-las-mujeres-quieren-de-los-hombres-11.jpg

Yine de yorumlarınıza dikkat edin, ona hak verin ama suyunu çıkarmayın!

10. Kararsızlıklarına saygı duyun, tıkandığı yerde ona yol gösterin…

Komik-Whatsapp-Mesajlari-2015.jpg

Ruh hali itibariyle net kararlar veremeyebilir, bu son derece normal! Size düşen bu aşamada sükunetinizi korumakken, yorulup tıkandığında mantıklı bir argümana oturttuğunuz “onun” karar veremediği fikirlerden “yalnızca birini” ona sunmak!

11. Bahsini ettiğimiz süreç, çetin bir süreç! Gözyaşlarına hazır olun…

7dc23c851b0c265f65647d1e13711d37.gif

Gözyaşlarına boğulma nedenleri çeşitlilik gösterebilmekle birlikte yabancılamamanız açısından birkaç örneği de ekliyoruz: Markette taze soğan yokmuş; telefonumun şarjı bitti; metrobüs çok kalabalıktı; hava sabahtan yağmurluydu şimdi güneş açtı…

12. Sosyal medyadaki hareketlerinize ve telefonunuzun sağlamlığına dikkat edin…

tumblr_ngivuinPEc1sjsi7po1_500.jpg

Çünkü o edecektir. O kızı favlarken dikkat edin mesela ya da yanındayken telefonunuzun sesini kısıp şüphe çekmeyin!

13. Güç yarışına (veya sidik yarışına) girmekten imtina edin…

Kizin-Sevgilisine-Odun-Demesine-Cocugun-Cok-Dehset-Cevabi....jpg

14. Hiçbir şey onlardan kıymetli değil…

tumblr_n8wz5hNBSr1tb1ksgo1_500.jpg

15. İçinde bulundukları durumla dalga geçmeden önce iyice bir düşünün…

asiri-killi-kizlar_331705.jpg

Yine siz bilirsiniz tabii!

tumblr_n9f5q6zGpJ1t9vyf3o1_1280.jpg

anne-tribi.gif

23 yıllık hayatımda deneyimlediğim şey gerçekten güzel kadın ve güzelliğinin farkında olan kadın kapris yapmıyor buna ihtiyacı yok ne istediğini biliyor çünkü.

Nerede bir çürük, yamuk, yüzüne bakılmayacağı var o kapris yapmaya çalışıyor gerçi beceremiyor da o ayrı hikaye. Var olacak başka tarafı olmadığı için nemrutluğuyla ciddiye alınmak istiyor.

Ona ne mi yapılır kapının önüne konulur ve kurtulduğun için dua edilir.

Hadi başka kapıya yavrum benden uzak dur.

Trip atmaya başladığı her an ya yinemi senin özel günün. Başladın triplere diyorum. Tribi bir anda yarım kalıyo

Saygisizlik yaparsa sozunde durmazsa anlasin diye trip cekerim onuda gorupde anlamiyorsa hic var olmasin. Ama ota seyede trip cekenleride anlamis degilil hani.

erkek bölümüne açılsaydı.
şöyle yazıyorsa cidden trip filan uğraşmayın bırakın gidin yüreğinize taş basın “Nys sn mşqlsn qlb.. Sna ii eelenceler!”

Bunun erkek versiyonunuda istiyoruz.

Her türlü maruz kalacaksınız bundan kaçış yok. :P

acayip hoşuma gitti okadar güzelki tespitler,çıktısını alıp bi zarf içine sıkıştırıp gerekli yerlere gönderme hissiyatı hissetim :msm: hatta yapmışta olabilirim :D

Kadin tribi ile bas etmenin yolu, kadin dilinden anlamaktir, anlamaya calismaktir.

'Aman, bu kadin yine trip yapiyor' kafasina girdigin an, o erkek den de bir halt olmaz.

Hemen yüzüstü yere yatın ve ölü taklidi yapın .. Bir süre sonra bir şey yapmadan gidecektir ..

Naz makamı kadının şanındandır. Gerisini huy edinmiş olanları kabul etmeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri