Kadın sünnet edilir mi ?

Konu sahibi son olarak 3379 gün önce görüldü
Ediliyor kadınların cinsellikten zevk almasının önüne geçmek vede erkeğine daha çok zevk vermesi adına vajinaya yapılan operasyon. Ve tabiki genelde ortadoğu ülkelerinde sıkça rastlanmakta.

Yani Kadınların Zevk Almamaları ve Sözde Kocalarını Aldatmamaları İçin Yapılan Bu Şey Saçmalık..
Ne Yani Kadın Zevk Almamalı mı?
Saçmalık Bu..

İnsanlığın sapıttığı noktalardan birisi de bu'dur.

Yapanında yaptıranında böyle gelenege uyanında ayak uyduranında hepsinin ALLAH belasını versin.

Videoyu gören şilanın hayatını kararttılar, iç organlarını çaldılar zannedecek.

konu yanlış tanıtılmış, elbetteki kızların sünnet edilmesine karşıyım ki benim gibi birçok düşünceye sahip olan kimse çokmuş ki, bugün böyle bir durum söz konusu değil. Olan yerler var tabiki ama sebebi nedir? şilanın hayatının kararması değil. madem ki gelenek, şilanın anneside o gelenekten geçmiş ve kız çocuğu doğurmuş görüldüğü üzere, onca daha kötü şeyler varken böyle bişeyin içler acısı bir durummuş gibi gösterilmesi bence yanlış. Güzel araştırılması gerek. Video bana göre yanlış.

Videoyu gören şilanın hayatını kararttılar, iç organlarını çaldılar zannedecek.

konu yanlış tanıtılmış, elbetteki kızların sünnet edilmesine karşıyım ki benim gibi birçok düşünceye sahip olan kimse çokmuş ki, bugün böyle bir durum söz konusu değil. Olan yerler var tabiki ama sebebi nedir? şilanın hayatının kararması değil. madem ki gelenek, şilanın anneside o gelenekten geçmiş ve kız çocuğu doğurmuş görüldüğü üzere, onca daha kötü şeyler varken böyle bişeyin içler acısı bir durummuş gibi gösterilmesi bence yanlış. Güzel araştırılması gerek. Video bana göre yanlış.

Bu konuyu bende araştırmıştım evet gerçekten böyle birşey böyle barbar insanlar var hala nefes alıyorlar.

Geri