Kadın Şeyhlerin çoğalması..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İnstagramda gizem taşçı diye bir kadın şeyh var.Ultra lüks hac ve umre seyahatleri yapıyor,konferans veriyor.her hafta sonu özel kahvaltı günü düzenliyor.Onu dinleyen peşinden giden onca ruh hastası var ki size anlatamam!bizzati profilini ziyaret edip bakabilirsiniz..Bizim saf gariban forum hatunları şöyle bir işe koyulmadılar!çoktan köşelik olurlardı.işleri güçleri benimle uğraşırlar ancak fukara cemiyeti sizi..

Yüzüme bakayim nur varsa sıcak bakabilirim buna

Türkiye’deki keriz bolluğu hiç bir ülkede yok..her ideolojinin olduğu gibi dininde kerizi çoktur.Kimi Osmanlı’dan para kazanır Kimi Atatürk’ten kimi bayraktan,kimisi Dinden! Her kesimin enayisi vardır.yeter ki sen onları nasıl soyacağını bil gerisi kendiliğinden gelir..

Zaten artık kadına tapılmaya müsait bir toplum yolunda ilerliyor insanlık,böyle şeylere artık hiç şaşırmıyorum.
Yakında ayaklarını falan da yalatırlar,mis.

Türkiye’deki keriz bolluğu hiç bir ülkede yok..her ideolojinin olduğu gibi dininde kerizi çoktur.Kimi Osmanlı’dan para kazanır Kimi Atatürk’ten kimi bayraktan,kimisi Dinden! Her kesimin enayisi vardır.yeter ki sen onları nasıl soyacağını bil gerisi kendiliğinden gelir..

Islamin turkiye ile ne alakasi var?

Olm islamin oldugu her yerde var **Spam/Adversiting**. Turkiye turkiye digip durma mk her postunda
Su perisi malum ülke mi yazalım? Seni Sağcı,kemalist ve milliyetçi hırsızların ülkeyi soyduklarında rahatsız etmiyorda Türkiye dememden mi rahatsız oluyorsun.Sizin zihniyeti iyi bilirim köydeki çoban ile 5 üniversite bitirmiş rektörün kafa yapıları aynı! Kuru kuru milliyetçilik yaparlar

bunu anlatmaya çalıştık aylar önce
sonra akpli gözüktük asdasfasfa
Ne oldu engellemiştin ? Dayanamadın mı demi yokluğuma..ee alışan bir daha bırakmıyor

2 hafta mı bana niye 2 ay gibi geldi o ya
ya da daha fazla da olabilir...
Dedim ya yokluğum acıtır..anlamak istemedin iki ay gibi gelmiş.sana 24 yaşında çektiğim fotoğrafımı yollayımda yatak odasının tavanına yapıştır..

Dedim ya yokluğum acıtır..anlamak istemedin iki ay gibi gelmiş.sana 24 yaşında çektiğim fotoğrafımı yollayımda yatak odasının tavanına yapıştır..
gözlerimi kanatmak istemiyorum teşekkürler ince düşüncen için

Su perisi malum ülke mi yazalım? Seni Sağcı,kemalist ve milliyetçi hırsızların ülkeyi soyduklarında rahatsız etmiyorda Türkiye dememden mi rahatsız oluyorsun.Sizin zihniyeti iyi bilirim köydeki çoban ile 5 üniversite bitirmiş rektörün kafa yapıları aynı! Kuru kuru milliyetçilik yaparlar

Ne oldu engellemiştin ? Dayanamadın mı demi yokluğuma..ee alışan bir daha bırakmıyor
Bak güzel kardeşim. Türkiye de neyin ne olduğunu biliyoruz. Sağcı solcu mevzusunu bir kenara bırakırsak kim hırsızlık yapıyorsa anasını avradını anlatabildim mi?
Ben senin niyetini veya ne yazmak istediğinide anlayabiliyorum 2015 den beri buradayız ikimiz de , o yüzden bana martaval okumayı bırak lütfen.
Evet türkiye de keriz var hem de dolu , özdilin 2500 lük kitabınıda biliyorum , anuna kodmun cübbelisininde yanmaz kefen mevzusunu biliyorum. Yani bana boş beleş otomatik replikler ile gelme (yok şu zihniyeti iyi bilirim yok bu zihniyeti iyi bilirim falan desen bile bir zik bildiğin yok anladın mı?)
Saçma evangelistlik yada musevilik zırvalıklarını es geçip 2015 den bu yana açtığın konu içerikleri ve postları unutmuşuz gibi ve onlarıda göz önünde bulundurarak ( Türkiye’deki keriz bolluğu hiç bir ülkede yok) deme rica ediyorum. Çünkü ben de dahil bir kaç eski üye de senin nasıl biri olduğunu ve söylediğin şeylerin alt metnini bilir.
Ha bir de diğer ülkeler (afrikada böyle bir şifacı vardı) adamlar müritlerinin yüzüne oturuyor . Hatırlarsın açtığın konulardan. Daha eskiye gidersek , 1978 güney amerika Jim Jones tarikatı için isteyerek ölen 913 insanıda bir araştır. Bu sona son uyarım güzel kardeşim. Umarım tekrar o minvalde bir şey yazarsın da ben de bu sıkıcı vaazı bir daha yapmak zorunda kalmam. Eleştirme hakkına kimse karışamaz onu da belirteyim. Ama beni o küme dahilinde görme bu post`dan sonra tekrar sarfedeceğin sözlere karşı.

Geri