Kadın iş arkadaşını acımasızca bıçakladı.!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Silopi’de aynı işyerinde çalışan bayan arkadaşını canice bıçaklayan şahıs neden böyle bir şeyi yaptığını tam olarak çözemedim!Herkes artık çok tehlikeli dikkatli olun!!

Beyaz gömlekli kadına şaşırdım ne kadar sakin bakıyor

Beyaz gömlekli kadına şaşırdım ne kadar sakin bakıyor
Şok geçirdi ve korktu..zanlının ifadesinde hala bıçaklamaya devam edecektim elimden aldılar dedi.Ve kızın boğazınıda kesecekti engel oldular.O.ç kızı kalbinden sırtından bıçakladı

• Üzgün
Tepkiler: ne
Şok geçirdi ve korktu..zanlının ifadesinde hala bıçaklamaya devam edecektim elimden aldılar dedi.Ve kızın boğazınıda kesecekti engel oldular.O.ç kızı kalbinden sırtından bıçakladı
Haklı olabilirsin kıza neden öyle yaptı adam sebebi neymiş biliyor musun konu neymiş yabani? Cidden herkes kafayı yedi ya

Sıcağı sıcağına diye program vardı eskiden show Tv'de.

Haklı olabilirsin kıza neden öyle yaptı adam sebebi neymiş biliyor musun konu neymiş yabani? Cidden herkes kafayı yedi ya
Tam olarak bilmiyorum ama sanırım kız sürekli sözlü baskı mı yapıyor ne bana öyle geldi..yani üst üste müşteri bekliyor acele et filan.adamın suratındaki kine bakılırsa bence daha öncesinde alaycı davranışlara maruz kalmış..artık bu devirde kimseyle dış görünüşü falan filan yüzünden alay geçmeyin ne yapacağını kestirmek zor!! Bir kaç sene önce bize komşu bir köyde ruhsal sorunları olan orta yaşlı biri sürekli aile ve çevresi tarafından dalga geçiliyordu.bu tür davranışlar toplumumuzda çok yaygın hemen insanları rencide etmeye yelteniyorlar zayıf bir noktanı yakaladılar mı..neyse sonra bir gün bu genç gitti bütün akrabalarını,kuzenlerini dedesini,halasını filan yiğenlerini vurdu öldürdü

Geri