Kadın fakir erkeğe aşık olur mu?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
kadınlarımız illaki parası var birini istemez; para kazanacağına inandığı, seni yarı yolda bırakmayıp uğraştığı, daha doğrusu ekonomik anlamda sorumluluğunu alacağına güvendiği partnerler ister. önce bunun ayrımını yapalım. ben mesela illa şusu olsun busu olsun demem ama tembel, salaş, olgunlaşmamış bir partner istemem.

Şöyle de bir gerçek var. Parasız erkeği sadece anası sever. Hiç istemesek de belli bir düzeyde maddi geliri olmalı. Boş gezenin boş kalfası ile kim yürütebilir ki bir ilişkiyi. Şu an bozulan evliliklerin ana problemi paradır.

Olur ya niye olmasin?

Allah'ınız para; ciğerlerim is, ciğerlerim kara
Yanılmadım çünkü harbi güvenmedim sana
Umut değil, lütfen artık silah verin bana
Gözlerim kara .

Uzi - Arasanda

0:34━━❍───────5:57
↻ ⊲ Ⅱ ⊳ ↺

Ses: ▁▂▃▄▅▆▇ 100%

Rahat bir hayat sunması da önemli eziyet çekmek için evlenenmem

Olmaz diye bir şey yok. Evlilik düşünülüyorsa o evlilik yürümez.

Fakire aşık olur,zenginle yatıp kalkar.Not stonks şaşırtmıyor yine.

Pek âlâ oluyorlar. Hemcinslerimin maddi durumunu ana madde haline getiren karşı cinsin benim gözümde “f****e”'den farkı yok.

Günümüzde sorun çünkü fakir olmayanı bulmak oldukça zor nowadays. Hal böyle olunca genç erkekler daha şanslı hale geldi.

Aayy inş romantik bir cevap vermemişimdir diye umarak kendimi aradım, neyse mantıklı davranmışım

eskiden kızı gönlüne bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya kaçar derlerdi. pek zengin statüsünde olmayan bu iki meslek esasen sanatın iyi icra edilişinden kaynaklı hayranlık uyandırıyordu genç kızlarımızda.
zaman geçti bizler büyüdük şimdi dininiz imanınız para olmuş...

Geri