Kadın fakir erkeğe aşık olur mu?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Gecekonduda mutlu olmaktansa rezidansta ağlamak daha iyidir diye düşünür bence. Tabiki kimse fakirle olmak istemez. Haklıdır da. Ama işte zengin de kolay kolay düşmüyor enayi değilse, o da kendine denk biriyle olmak ister : d

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Neden olmasın? Olur da evleneceklerse evlilik çok yürümeyebilir…

kadınlar statü olarak kendilerinden düşük olanlara aşık olmazlar, evrimsel psikolojiye aykırı, kadınlar artık arabası olmayan erkeğe selam bile vermiyorlar.

Fakir olabilir ama zeki olursa sizinle start verir bazı şeylere ama bu ihtimal zor tabi herkes ekmeğini taştan çıkaramıyor

zenginlik çok başka bir boyut önce onu bir tanımlamak lazım. burada olmam, olunmaz, olunmamalı diyenler de büyük bir olasılıkla fakir birine aşıktır veya aşık olacaktır.

Kro ama fakir isen olur. Zengin ya da fakir ama kibar isen olmaz :)

hadi yalandan tip benim için önemli değil dedi kabul ettik okey parası olmadığı için kıyafeti de kötü olacak her türlü kaybediyor.

Olur mu hocam dur bir dk olur mu hocam ?
özgür-demirtaşolmaz.gif

Ya ne parası beeeee zeki olsun yeter ZEKAYA baKRım Ben TaaM Mı.

kadın ölü yatırım yapar mı

Yiağğ ben fakir erkekle de yaparım aşk olsun yeter diyenleri o her yoksulluğuna katlanacağı fakir erkek aldatıyor

Çünkü kadın bakımından, giyiminden, kuaföründe, alişverişinden, takılarından ödün vermeye başlayınca neşesiz ve çökmüş oluyor

Erkek ise daha bakımlı neşeli kadınlara gidiyor doğal olarak ulaşamadiğinin sarhoşudur erkekler

Kadının toy zamanlarıysa olabilir ama yaş ilerledikçe dürtüsel yaklaşmayı bırakıp ilişkileri mantık çerçevesinde değerlendirmeye başlar.

Geri