Kadın fakir erkeğe aşık olur mu?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Aşık olunur ama sıkılırsın ya fakir fakir .

Aşkım sana ellerimle hediye yaptım ? lan niye elinle yapıyorsun yapılmışını alsana.

yani fakir kız arkadaşlarıma böyle demedim ama böyle hissettim.

Sorunun aslında spesifik bir cinsiyetle ilgisi yok; bazı insanlar parayı sever, lükse düşkündür, gösteriş yapma zaafı vardır.
Bazılarınınsa farklı değerleri var; hayatımıza alacağımız kişileri, sahip olduğumuz değerlere göre seçeriz.
Eğer bizim değerlerimizle partnerimizin değerleri farklıysa çatışma yaşarız ve ayrışırız. Derken bu ayrışma "kadınlar şöyledir, erkeklerse böyledir" kavgasına döner.

Soruya cevabım ise şu; evet, kadın fakir erkeğe aşık olur fakat aşkın ateşi söndüğünde değerler hatırlanır. Sonrası ayrılık.

Hayir olmaz.
Kadinlara kucuklugunden beri ideal koca adayi empoze edilir. Parasi evi arabasi olacak. Sevmesi kiymet vermesi veya iyi biri olmasi daima ikinci planda kalir.

Şöyle ki;
Yıllardır kendi düzenimi kurmuşum belli bir hayat standartım var . Bunu düşürecek ve yanımda bunun eksikliğini yaşayacak bir erkeğe kapılmam zor olur . Aşk tamam secilmesi zor bir kavramdır ama gidipte bu yaştan sonra liseli modda elele parklarda gezecek değilim . ( bizler gibi kadınları bi ayırın bence bu konudan )
Şöyleleri var bir de ; Ahh bir zengin koca bulayım çalışmadan etmeden sırtımı ona dayayıp lüks içinde yaşayayım . Kendisinde hiçbir şey yoktur ama erkekten her şeyi ister .( bir de bunlar var )

• Beğen
Tepkiler: Sux
Hiç aşık olmayanlar nasıl sallıyor. (demeliydi biri, ben diyeyim dedim ve dedim)

insanın oturduğu yerden
ön sevişme yapması
gibi bir şey bu
fak fakirler
çok fakirler ve diğer fakirler
aşık olabilir
kızlar da olabilir
kısaca her şey olabilir

Olmaz. Doğanın döngüsüne aykırı bir durum olur, hele bu zaman için kesinlikle aykırı olur.
Sanmıyorum ki hiçbir kadının hayalinde böyle bir şey yoktur.
Erkeklerde de ekonomik olarak ezilmeme düşüncesi vardır kısmen.
Not: Fakirliğin göreceli oluşunu da unutmayalım.

Çok fakir 1 1rey olduğum kitlelerce bilinen 1 realitedir.

İmanla paranın kimde olduğu bilinmezmis, buradan hareket ederek bir çift tatlı söze bile aşık olunmusluklarimiz vardır :) :)

Olmaz. Saçmalık. Olur veya olurum diyene de inanmıyorum. Etrafınıza dönüp bir bakın kaç örneği var.(:

Aşık olduğunu sanır ama bir süre sonra hayat şartları kadının gözlerini açar ve fakir erkeğin k.çına tekmeyi basar ;)

Karakterden fakır olmasın her şey hallolur

Gerçek aşkın parayla uzaktan yakından ilgisi olmadığı için olabilir.

Geri