Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yemeğe çıkarma fikrini de sevdim :zuha:
Bunun din ile yada değersiz görme ve yahut acımasızlıkla alakası yok ki.
Günümüze bu böyle gelmiş bi çok şey değişti zaten öyle erkek yapar kadın yapamaz diye bişey kalmadı.
Ama bu tarz bi konu da kalsın bari.
Bi bayan kalksın erkeğe teklif etsin yüzükte alsın romantik bi yemeğe de çıkarsın bari
Herşeyden önce abes duruyor.
Yapılır mı evet yapılır neden olmasın ama olmasın yani mümkünse.
Ben dinen sakıncalı sakıncasız yada ayıp gözü ile bakmadım yapıyla alakalı birşey bu bana göre kimisi kolayca söyleyebilir kimisi utanır çekinir bazen senden hoşlandım hoşlanıyorum bile diyemezBence kimse buyuk konusmasin))
Bende yok edemem , yuh artik o kadarda olmaz diyordum ama
insan gun gectikce gordukce niye olmasin diyor
sonucta dinimizcede sorun olmayan birsey. Erkekler de ay bak yok bunun degeri teklif etti bana diye dusunmeleri birakmalari lazim.
bayan olunca bu dunya ne kadar acimasiz ya aklim almiyor ...
Ben dinen sakıncalı sakıncasız yada ayıp gözü ile bakmadım yapıyla alakalı birşey bu bana göre kimisi kolayca söyleyebilir kimisi utanır çekinir bazen senden hoşlandım hoşlanıyorum bile diyemez
Yok bende öyle size çıkışmak için değildi sizde yanlış anlamayınTamamda ben oyle birsey dediniz demedim ki
Ben burda icimden gelenleri yoruma dokmek istedim
Herkesin dusuncesine saygim sonsuz , ben sadece okuyunca kendim aklima geldim kendimdende ornek verdim bende utaniyordum ama artik tamam bu o dedigim biri olursa gider acikca derim dedim, hem dinende sakincasi yok dedim
kimseyi hedef almak istemedim , yada kimseye cevap , lutfen yanlis anlamayin
saygilarimla
Haha..![]()
Annengiller musaitse yarın gelcez.
Müsaitiz gelebilirsiniz..![]()