Kadın evlilik teklifi eder mi?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın evlilik teklifi eder mi
Eskiden evlenme teklifi yapmak erkeklerin göreviydi.

Zamanla roller değişti ve şimdilerde her 10 kadından 1'i evlenme teklifi yapıyor. Sabırsızlıktan mı yoksa erkekleri ellerinden kaçırmamak için mi bilinmez diz üstünde yapılan evlilik tekliflerine eskisi gibi çok ehemmiyet vermiyorlar.
Erkekler bu duruma ne diyor?

Erkekler kadınların kendilerine evlilik teklifi yapmasından rahatsız. Evlenmek istediklerini ancak bunu soran tarafın kendileri olmasını istediğini belirtiyorlar. Kızlar konusunda çoğu erkekğin arkadaşlarıyla çok şey paylaşmadığını göze alırsak, evlilik teklifi alan tarafın kendileri olduğunu söylemekten çekiniyorlar. Ayrıca, evlilik teklifini eskiden beri erkeklerin yaptığını ve bunun da ellerinden alınmaması gerektiğini düşünüyorlar. Onlara göre, kadınlar da teklif anının keyfinden mahrum olmamalı ve sessizce o anı beklemeli.

Valla bende istedigim gibini bulursam edicem bu ne ya ...

Bak bak bak.
Başka zaman neden her şeyi erkeklerden beklersiniz dersiniz peh..

Ederim ağbi. Seviyorsam, seviyorsa ederim. Tabii kabul edeceğini biliyorsam ederim..
Ne olacak sanki merak ediyorum.

Ha o ha ben.
İlişkiler de değişiklik iyidir :zuha:

NiL sende çok tatlısın canım.

Bence kimse buyuk konusmasin :)))
Bende yok edemem , yuh artik o kadarda olmaz diyordum ama
insan gun gectikce gordukce niye olmasin diyor
sonucta dinimizcede sorun olmayan birsey. Erkekler de ay bak yok bunun degeri teklif etti bana diye dusunmeleri birakmalari lazim.
bayan olunca bu dunya ne kadar acimasiz ya aklim almiyor ...

yani düşündüğün zaman bir bayanın evlilik teklif etmesini diz çökmüş yüzüğü çıkarmış ahaha :D ne ka güzel olurdu, tabiata aykırı bir durum

kizlar-erkeklere-evlilik-teklifi-ediyor-3404742_6693_300.jpg

çok hoş ya kıyamam:S:S

Bence kimse buyuk konusmasin :)))
Bende yok edemem , yuh artik o kadarda olmaz diyordum ama
insan gun gectikce gordukce niye olmasin diyor
sonucta dinimizcede sorun olmayan birsey. Erkekler de ay bak yok bunun degeri teklif etti bana diye dusunmeleri birakmalari lazim.
bayan olunca bu dunya ne kadar acimasiz ya aklim almiyor ...

Bunun din ile yada değersiz görme ve yahut acımasızlıkla alakası yok ki.
Günümüze bu böyle gelmiş bi çok şey değişti zaten öyle erkek yapar kadın yapamaz diye bişey kalmadı.
Ama bu tarz bi konu da kalsın bari.
Bi bayan kalksın erkeğe teklif etsin yüzükte alsın romantik bi yemeğe de çıkarsın bari
Herşeyden önce abes duruyor.
Yapılır mı evet yapılır neden olmasın ama olmasın yani mümkünse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri