Kadın erkekten ne ister?

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Başını omuzuna yasladığında 'Burası kendimi güvende hissettiğim yer..' dedirtecek kadar sahiplenildiğini hissetmek ister. Gece yarısı telefonun çalmasını ve 'Biraz sesini duyayım öyle uyurum.' demeni ister. Yanındayken eğer ağlıyorsa, bunu açık açık söylemez ama yanaklarında biriken yaşları silmeni ister. Ve eğer çok gülümseyen biriyse, bir çocuk gibi onunla tatlı tatlı şakalaşmanı ister, bunları yapmak aklına gelmiyorsa, en azından elini tut ve onu koklayarak öp.

Kadınların isteği bitmez ve ben uğraşamam bu yüzden yalnız olmak daha iyi.

kadın erkekten ne ister?

kredi kartını.

Her kadın aynı değildir. :cici:
Zira erkeklerin istekleri oluyor bunu kadınlara endekslemek yanlış değil mi?

Aslında latife yapmak istemiştim ama olmamış. Zamanında bu saydıklarının hepsini karşıma çıkan bütün kadınlara yaptım ve ödül olarak hepsi aldattı. :)

Bundan sonra karşıma çıkan birinin isteğini yerine getireceğimi sanmıyorum.

Kadının önüne dünyayı sersen, şu tarafa sersek daha iyi olmazmıydı der..

Yukarıda ki söz doğru :)

hüma'nın dedikleri doğruysa esra erol'dakilerin hiçbiri kadın değil beyler, şayet talip falan olacak varsa vazgeçsin

Aslında latife yapmak istemiştim ama olmamış. Zamanında bu saydıklarının hepsini karşıma çıkan bu kadınlara yaptım ve ödül olarak hepsi aldattı. :)

Bundan sonra karşıma çıkan birinin isteğini yerine getireceğimi sanmıyorum.
Demek ki doğru insan değilmiş senin için hepsi. Aldatmak çok ayrı bir konudur onu yapan insanın kendine saygısı yoktur. :)
Yaralandığın için böyle düşünüyorsun anlayışla karşılarım. :cici:

Kadınların önüne dünyayı sersen şu tarafa doğru sersek daha iyi olmazmıydı derler.
Derler de derler

Kadınların önüne dünyayı sersen şu tarafa doğru sersek daha iyi olmazmıydı derler.
Derler de derler
Hangi kadının önüne dünyayı serdin de bunu diyeceğinden emin oldun?
Önemli olan her istediğini yapmak değildir zaten biraz saygı, biraz ilgi, biraz anlayış çok zor şeyler değil bunlar. :)

Kadınlar dürüstlük ister diyorsunuz da kendileri mi çok mu dürüst acaba? Her türlü yalan kendilerinde mevcut zaten. :D

sadakat ister, guven ister, babasindan sonra tereddut etmeden gozu kapali ona guvenmek ister, varsa yemek ister yoksa onunla ac kalmak ister.
Onunla herseyi goze almak ister.
Kiskancliklarindan bikmamasini ister
Hergecen gunle saygisinin artmasini ister
oyle ya , bu kredi karti maddiyati Kim bu derece erkeklerin beynine empoze ettiyse Allah bildigi gibi yapsin.
Arkadas artik parada pulda gozum yok, sev béni samimiyetinle seveyim seni diyorsun inanmiyorlar.
Bu ne bicim istir yahu...

Hangi kadının önüne dünyayı serdin de bunu diyeceğinden emin oldun?
Önemli olan her istediğini yapmak değildir zaten biraz saygı, biraz ilgi, biraz anlayış çok zor şeyler değil bunlar. :)

Hiç bir kadının önüne sermedim sermemde zaten. Ben bir kadını seviyorsam benden daha ne isteyecekki. Onu sevmem ona vereceğim en büyük değerdir zaten .
Gerçi biz erkekler odunuzdur değilmi :)

Cinsiyeti olmaz evet ama en çok yalanın arkasına sığınanlar kadınlardır.
Bunu bilemeyiz ki.
Şahsen ben çok yalan söyleyen erkek gördüm diye erkeklerin genelini yalancı olmak ile suçlayamam.

Hiç bir kadının önüne sermedim sermemde zaten. Ben bir kadını seviyorsam benden daha ne isteyecekki. Onu sevmem ona vereceğim en büyük değerdir zaten .
Gerçi biz erkekler odunuzdur değilmi :)
Sen ona değerli olduğunu hissettirirsen eğer, şüphen olmasın ki oda seni tahmin edemeyeceğin kadar çok sever.
Odunluk kavramını gayet odun bir bayan olarak katılmamaktayım. :cici:

Bunu bilemeyiz ki.
Şahsen ben çok yalan söyleyen erkek gördüm diye erkeklerin genelini yalancı olmak ile suçlayamam.

Sen ona değerli olduğunu hissettirirsen eğer, şüphen olmasın ki oda seni tahmin edemeyeceğin kadar çok sever.
Odunluk kavramını gayet odun bir bayan olarak katılmamaktayım. :cici:

O dediğin öyle olmuyormuş emin ol ;)
Gerçi benlik hava hoş bütün kadınlardan uzak durduğum için :)

Geri