Kadın Erkek Eşit midir?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Sizce kadın ve erkek eşit midir?
Neden eşittir veya neden eşit değildir?

sene olmuş bilmem kaç hala neyi tartışıyoruz .p

değildir tabi ne eşitliği kime göre neye göre :D

manuel ve düz vites aynı mı? :D

Kadınla erkek nasıl eşit oluyor onu anlamadım ben
Ne konuda eşitlik yahu :/

Kadın ve Erkek hiç bir zaman eşit değildir ama kanuni haklar miras okuma çalışma gibi konulardada eşit olmalı bence ama değil hiç bir zamanda eşit olmayacak haberlerde gördüğümüz duyduklarımız gibi :S

Değildir ve olamaz da..

hangi konuda?

Bence eşit değildir.

10734141_356385894537317_1367293324987909748_n.jpg

Eşit değildir. Eşitmiş gibi gözükse de kızlar boylarını aşan bir işe kalkıştıklarında hemen "Ben bunu yapmam, bu erkeğin işi" diye bize paslarlar. Ya da erkekler, temizlik, alışveriş, yemek gibi konuları kız işi olarak görüp, bu konuda kıllarını kıpırdatmaz. Tabii ki istisnaları da vardır yani :)

Erdoğanın yaptığı demagojiyi devam ettirmenin manası yok.
Kadın erkek eşitliği dendiğinde ne kastedildiği bellidir.
Yasa onunde eşitlikten bahsedilir.
Fırsat eşitliğinden bahsedilir.
Tabiki memeli ve hayız gören bir cins ile fiziksel olarak aynı olmam beklenemez.

Reisi cumhurumuzun da dediği gibi fiziken eşit değiller ama eşdeğerdeler..

Kadın erkek eşit değildir kadınlar bizden üstündür ( Annemden ve tüm annelerden dolayı)

Şu eşitlik meselesini vay biz daha güçlüyüz vay biz ayakta çiş yapabiliyoruz vs vs gibi üstünlük durumunda anlamayın Allah aşkına ya.. Kadın erkek kanunen eşittir, erkekler erkek olduğu için hiç bir yerde kayrılamaz. Erkeğin ne hakkı varsa kadınında olmak zorundadır. Kadın yemeğimi yapsın çocuğumu doğursun üç öğün dayak yesin sussun hiç konuşmasın her şeye eyvallah desin diye bekleyenler var ve bu zihniyette olanlar bu tartışmayı ortaya atıyorlar ve tabi gündem değiştirmek isteyenler..

Kadınlar anne olduklarından dolayı ve cennet ayaklarının altında olduğundan dolayı bizden üstündür. Kadın evi idare etsin çocuğu idare etsin, akrabayı idare etsin, komşuları idare etsin, seni idare etsin her işe koşsun çalışsın üstüne gelsin bulaşığını yıkasın, yemeğini yapsın sen istediğinde yatakta koynuna girsin sonra ben ondan üstünüm nah üstünsün.. Anamız iki gün bir yere gidince ev savaş alanına dönüyor ama erkek bir yere gitsin kadın aslanlar gibi çalışıp evide idare etmesini bilir..
Tüm annelerin ellerinden öperim.

Geri