Kadın Erkek Arasında Fark

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 4524 gün önce görüldü
Bugün yazmak geldi içimden ve yazacam. En güzel rahatlama böyledir belki içimdeki düşünceleri böyle atabilirim. En çok tartışılan konuyu kadınla erkeğin farkını yazmak istedim. Biliyorum çok var bende her ikisinin olumsuzluğunu yazacam.
Kadın cidden şeytandır. Elde edemediği erkek yoktur ne eder eder sevdiği erkeği elde eder işte. Çok sevgilinin çok dostun arasınıda bozan kadındır.
Erkek ise hep arayış içindedir bir dost yetmez ona hep İkinci kişiyi ister. Daha iyisni daha kaliteli daha güzelini ister. Bulduğunda ise diğerini bırakır, eskimiştir onun gozunde. Hiç düşünmez eskiyi hep geleceği düşünür.
Kadın kıskançtır. Sevdiği adamı kimseyi paylaşamaz. Doğruda yapıyor aslında bu kadar doyumsuz insanlar varken nasıl kıskanmasın sevdiğiniki.
Kadın unutmaz kolay kolay aradan seneler geçsede iyiyide kötüyüde unutmaz.Kadın sever karşılıgında karşındakinin onu sevmesini değil dediğini yapmasını ister.
Erkek aldırmaz birşeye isterse arkadası olsun vizdansızdır o.

Çok şey mi istedim ben sizden sadece yazmayın dedim şimdi mutlu olun sizin Perii diye bir dostunuz yok olmayacakda. Nice çok çok dostlara sevgililere.
Not : Öylesine işte..​

ide@list hala özelde yazışıyorsun bu kadar mıydı senin dostlugun bu kadar mıydı.

Sen kendinle çelişmişsin Perii :cici:

Kadın unutmaz diyorsun iyiliği de kötülüğüde, sen kötülüğü unutmamışsın ki dostunuz yok diyorsun.
Dost hiç bırakıp gider mi?

Kalemine sağlık Perii...

Ama sakinlik her zaman senin yanında olsun :cici:

Sen kendinle çelişmişsin Perii :cici:

Kadın unutmaz diyorsun iyiliği de kötülüğüde, sen kötülüğü unutmamışsın ki dostunuz yok diyorsun.
Dost hiç bırakıp gider mi?

Kalemine sağlık Perii...

Ama sakinlik her zaman senin yanında olsun :cici:

Evet benim dostum yok bırakıp gidenmiş. Şuana kadar dost gözüktüler sadece. Dostum mcanım dediler meger değilelrmiş. Okuyan gözlerine sağlık :cici:

Olmamış. Düzensiz. Konu, yeterli dayanağa sahip değil.

Dost acı söyler ama insan acı söyleyeni değil, kendisini kandıran sahte nezaket sahiplerini sever. Bu yüzden insan seçimlerinde yanılır. Yazdığın cümleler yabancı değil. Bilmelisin ki suçlu sensin.

Yorumlarımı, yazdıklarımı ve beni de pek sevmezler. Kaç forumdan kovularak geldim buraya. Her zaman söylerim, bu durum umurumda değil. Ben yazmak istediğimi yazarım ve kimseye yaranmaya çalışmam.

Yakınlarına yaban domuzu gibi muamele gösterip forumda can ciğer kuzu sarması pozları veren insanlardan elbet o dişi yiyeceksin. Mesela, "bok" yazıyorum, kişiye hakaret oluyor. Canım, dostum, arkadaşım yazıp aklımdan bok olduğunu geçirsem iyi olduğumu düşünecek.

İnsanları, bizimle olan ilişkilerine göre değerlendirmek de sağlıksızdır. Bugün "iyi" olarak tanımladığın birine "yarın" kötü diyorsan bunda bir sıkıntı vardır. O, seninle uyuşmadığı için kötü olmuştur. Kişileri baştan değerlendirmek gerekir.

Benden bu kadar. Yazı gerçekten olmamış. Perii

Gönderme yazılar diye birşey yoktu bende buradan hem yazdım hem gönderdim :cici:
Bende emek haricinde konulara kötü yorum yaparım sorun olmadı alınmadım, ben yazar değilim.

Perii birsey sordum cevap icin tenezzül bile etmemissin Tesekkür ederim. :icon_sad:

Gördüğüm kadarıyla internet seni çok etkilemiş güzel kızım. Üzülme bu kadar. Hayatta çok daha güzel şeyler var, önceliği olan...

Gördüğüm kadarıyla internet seni çok etkilemiş güzel kızım. Üzülme bu kadar. Hayatta çok daha güzel şeyler var, önceliği olan...
Sadece interne mi reelde çıkarcı insanlar çok. Etrafım çıkarcı dolu. İneternette yalan dolan sahtekar çok var. Hiç kimse ben gibi değil burada :( Teşekkür ederim sözleriniz için

Sadece interne mi reelde çıkarcı insanlar çok. Etrafım çıkarcı dolu. İneternette yalan dolan sahtekar çok var. Hiç kimse ben gibi değil burada :( Teşekkür ederim sözleriniz için

bişeyleri aramaktan vazgecersen aradıgın herşeyi bulursun . bulucam diye zorlarsan bulduklarınıda kaybedersin.

bişeyleri aramaktan vazgecersen aradıgın herşeyi bulursan . bulucam diye zorlarsan bulduklarınıda kaybedersin.
Ben hiç aramadım birşey sadece kendinle geleni sıktım biraz oda terketmiş olabilir. İnternetetn birşey aradım yok kısaca düşünceler için tşkler

Geri