Kadın dertleri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tırnağım kırıldı
Dip boyam geldi
Kilo verme sorunsalı
Yaş kompleksi

Aklıma gelenler

Kadın olmayı ayrıcalık sanmaları ve bu sebeple erkekler üzerinde, her koşulda hakimiyet kurabilecekleri yanılgısı yaşamaları
İş ortamında karşılaştıkları sorunlar konusunda, güçlü bir duruş sergilemek yerine zaman zaman kurban rolü oynamayı tercih etmeleri
Eş seçiminde dikkatsiz davranıp sonrasında yaşadıkları olumsuz sürecin sorumlusu olarak etrafı suçlamaları
Başka kadınlar üzerinden prim yapmaya çalışıp kıskandıkları kadınlar ile sürekli uğraşma çabaları

Karakteri güçlü ve ayakları yere sağlam basan kadınlar her ne sorunla karşılaşırsa karşılaşsın bir şekilde çözüme ulaştırmaya çalışır.

Capina bakmayip,Alpha erkek aramalari.

Ben üniversitedeyken 80 alıyorum diye karalar bağlıyordum. Neden 100 değil?

Kadin olsam hakaret sayarim basliktaki kriterleri
Onun disinda erkek-lik gibi feminizm de bi rahatsizlik.
Vajinalarini bir silah olarak değil kendileri için,kendi huzur ve tatminleri için kullanmalilar.Vajina ya da meme disinda beyin gibi bir organa da sahip olduklarını keşfetmeliler. Kendilerini sadece cinsel meta olarak gören erkeklerden rahatsizliklarini dile getirip, ''dünya kadar malin olacağına 250 gr şeyin olsun'' felsefesine uyan bi yasam tarzi benimsemek gibi bi celiskiye düsmemeliler. Erkeklerden daha geri canlılar olduklarını kabullenip, samimi bir şekilde biyolojik yapılarına uygun tercihler talep etmeliler. Regl izni, erkekler gibi memelerimi açıp gezebilmeliyim gibi beyin yakan taleplerden ırak kalmalılar.Kadınların %80i-90 ı calismaktan nefret ediyor mesela.Sevmiyorsan e calisma? zorundaysan en azindan bunu egosal bir mesele haline getirme,daha narin canlılarız keşke bu sebepten daha az çalışsak ya da hiç çalışmasak de örneğin. Esit olmak adi altinda sacma sapan islerde götünü yirtma mesela. Onun dışında kadınlar Ay'dır, duygulardır, dünyayı güzelleştiren yegane varlıklardır,medeniyettir, iyi ki varlardır fakat samimi kalmak da önemli bir sey;dertlerinizi azaltir

disari cikarken yarim saat kirk bes dakika hazirlanmalarini beklemek
alisveriste magaza disinda beklemek
genel anlamda beklemek
bunlar da bence kadin derdine eklenebilir
derdi biz cekiyoz ama onlar yaratiyo

Hangi renk oje sürsem
Hangi kremi alsam
Şu elbiseyi giysem biriyle pişti olur muyum

Kadin olsaydim.ayak bileginin ust kisimdaki ayak kıl kôklerim belli olmazdi.
Lutfen lazere gidin

Bitmez kadının derdi

Kadının derdi bitse niye derdim yok diye dertlenir

Acaba hangi süpürgeyi alsam
Acaba hangi ayakkabımları giysem
Acaba hangi elbisemi kessem

tırnaklarının kirilmasi.

limon sürün limon

regl den vahimi yoktur ya , çağın başlangıcından beri bu lanet ile kutsanmış şekil de yaşamaktalar.
belirli bir yaşa kadar...

Sana laf yetiştirmek : DD

Dert edecek kadar önemsemiyorum çoğu şeyi.

Regl gibi bir sorumlulukları varken,kalanları fasa-fiso sayılır.

Geri