Kadın Değil Keçiboynuzuyuz

Konu sahibi son olarak 3124 gün önce görüldü
oda onun serefsizligi.

Ama tahrik indirimi diye bir şey var mesela mini etek giyen kadın tecavüz hak ediyor diyen profesörler var ülkede.
Hakim iyi hal ve tahrik indirimi uyguluyor tecavüz edenlere bu normal mi? O halde hakimler savcılar şerefsiz benim hakkımı savunamiyor ben de bireysel silahlanma hakkımı kullanmak istiyorum ...
Böyle mi olsun?

Şu zamanda kadın olmak gerçekten zor. Burda bana gelen iğrenç yorumlardan ötürü adama küfür ettim, bana demediğiniz laf kalmadı, utanmasanız adama alkış tutacaktınız. Miğdemi bulandırıyo bu durum, çok yazık

Ama tahrik indirimi diye bir şey var mesela mini etek giyen kadın tecavüz hak ediyor diyen profesörler var ülkede.
Hakim iyi hal ve tahrik indirimi uyguluyor tecavüz edenlere bu normal mi? O halde hakimler savcılar şerefsiz benim hakkımı savunamiyor ben de bireysel silahlanma hakkımı kullanmak istiyorum ...
Böyle mi olsun?

benim dememle birseyler oluyorsa Serap birseyler degiscekse

Hemen!

herkes hakkini aramali.elbetde. haksizliga boyun egilmeli demiyorum ama konusulan laflari takmamali
bos konusan cok haddi siniri yok

Maalesef çoğunluğun hakli gözü ile bakıldığı dünya da azınlık kendini savunmak durumunda kalabilir Sezen.

Kadını devamli güçsüz bir varlık gibi korunmaya muhtaç gibi gösterme çabaları da assagilamaktir aslında.

okumadım ama kadın varsa seks de vardır.

Sokaklar , mini etekli,şortlu, taytlı, memeleri açık,poposu açık vs.. kız dolu.

Hal böyleyken tutup bu yazıyı yazmakta nedir anlamadım? :)
Daha ne istiyordun arkadaş?

Ne istiyorsan giy,istersen çıplak dolaş..
Ne yaparsan yap arkadaş.

Bu yazıdan tek çıkardığım şey, ACİZLİK..Doğrusu acıdım bu yazıyı yazana..İki alkışlayında sevinsin gariban.

Buda , "havanın bozuk olmasını siyasete baplayanlardan"sanırım:)

Tecavüzü, şiddeti erkekler yaparken bu yazıya acizlik demekte ayrı bir ironi.

Bu genellemeye ne denir acaba?

Tecavüzü yapan erkek diye, tüm erkekler ölsün..Önce babalarımız ölsün önden...eeee erkekler nede olsa.

Bütün erkekleri aynı kefeye koymak, hangi mantığa hizmet merak ettim :)

Genelleme yapmadık vesselam. Önce yazılanları düzgün okuyunuz ondan sonra yorum yapınız. Asıl siz genelleme yaptınız. Farkındaysanız tecavüz edenler, şiddet gösterenler dedik. Üstünüze alınacak bir durum mu var yoksa?

Geri