Kadın dedigin nasıl olmalı ?

Konu sahibi son olarak 2602 gün önce görüldü
Terbiyeli olmalı, ahlakı düzgün olmalı, erkek gibi konuşmamalı, akıllı olmalı kendini bilmeli, dürüst olmalı yalan söylememeli, az ve öz konuşup kafa şişirmemeli, şımarık olmamalı, duygusal olmalı, leb demeden leblebiyi anlamalı.

Oh be içimi döktüm :p böyle bir kadın yaşıyomudur merak ediyorum :)

Terbiyeli olmalı, ahlakı düzgün olmalı, erkek gibi konuşmamalı, akıllı olmalı kendini bilmeli, dürüst olmalı yalan söylememeli, az ve öz konuşup kafa şişirmemeli, şımarık olmamalı, duygusal olmalı, leb demeden leblebiyi anlamalı.

Oh be içimi döktüm :p böyle bir kadın yaşıyomudur merak ediyorum :)

bu aradığın mükemmellikte bir kadın yoktur çünkü o mükemmellikte bi erkekte yoktur :)

BENCE

beni duygusal olarak etkilemeli fiziksel olarak değil

gerisi nasılsa gelir hiçkimse kusursuz değil önemli olan bunun farkında olmak

Kadın dediğin Smyrna gibi çalışkan , sevecen , hamarat , becerikli , güzel , şirin , sevgi dolu , vefalı , düşünceli olmalı :srl:

bunun erkek versiyonu varmı aceba?
Kadın dediğin kendi olmalı..
Başka profil gibi davranan ''içi seni dışı beni yakar'' tiplerden olmasın yeterli..

Esine layik olabilmeli, bunun icinde bir kadinin sadakatli olmasi gerekir.
Annelige layik olabilmeli, dogurup atmamali; bunun icinde bir kadinin fedakar olmasi gerekir.
Ailesine layik olabilmeli, bunun icinde bir kadinin ar sahibi olmasi gerekir.

(Hepsi erkek icinde gecerli)

gömlekleri o ütüleyecek ve o gömleğe hangi pantolon yakışır bilecek. ama hayatı giyim kuşam üstüne kurulmayacak. uyum ve uyumsuzluk nedir bilecek. bir kere topuklu ayakkabıyla spor ayakkabının ayrımını yapabilecek arkadaş. dağa çıkarken rugan ayakkabı giymeyecek. of yoruldum beni ara beni al beni bul bunu isterim değil sence de uygunsa yanındayım ben gelirim merak etme olacak lügatında. tereciye tere satmayacak yani. hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak. cesur olacak cesur. seni seviyorum derken korkmayacak başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek ve arkandan laf söyletmeyecek....
para lazımcılardan kürkçülerden cep telefonu manyaklarından dırdırcılardan unutkanlıklarını senin üzerine atanlardan kendi yetersizliğini seni suçlayarak rahatlayanlardan raf süslerinden tehtidkarlardan kaçaklardan kıkırdayanlardan boş bakanlardan olmayacak. saflığı cahilliği aptallığı oynamayacak biraz ukala olabilir ancak sana rol yapmayacak. komplekslerini güzelliğiyle örtmeye çalışmayacak. bir şeyi çok isterse ve inançları doğrultusunda yapacak.

bunun belli bir kalıbı yok. Kadının karşılığı zerafettir bence.
Kadın herşey den evvel zarif ve akıllı olsun. Gerisini halleder.

Geçen gün takvim yaprağında okuduğum menkıbeye göre kadın iffetli olcakmış.İffet bir kadının mücevheriymiş ve bu mücevher kötü ellerin eline düşerse basit bir çakıl taşına dönermiş.Bana sorarsanız kadın dediğin nasıl olmalı diye;böyle bi tarif yapamam.

Kadınlığın tarifi yoktur, erkek nasıl görmek istiyorsa kadın odur.

Öncelikle Oturmasını kalkmasını bilecek,Ailesine ve kendisine sahip çıkabilecek,Yeri geldiğinde her zorluğun üstesinden gelebilecek kadar güçlü,ama her konuda narin ve nazik olmalı.

Ne konuştuğunu çok iyi bilecek. Terbiyeli ve ahlaklı olacak arkadaş yok öyle kafasına göre takılmalar kırarım bacaklarını.

İlkbahar gibi canlı, yaz gibi sıcak, sonbahar gibi mağrur, kış gibi ciddi olabilir aslında . :)

nasıl istiyorsa öyle olsun.

kimsenin etkisinde kalmasın. o zaman sygı duyulur.

Geri