Kadın cinayetlerini azaltmak için yabancı damat şart mı!?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Maalesef yine bir kadın boşanmak istediği için defalarca bıçaklanıp öldürüldü.!Bu kaçıncı kadın hiç uğruna ölüp gidiyor..Devletin bu konuda yetersiz kalması başlı başına bir facia..Olur olmaza üç kuruşluk adamlara koruma tahsis eden sistem kadınların onca şikayetlerine rağmen önlem almayıp,sadece ölü bedenlerini kaldırmak için varlığını ortaya koyuyor.!Belkide kadınlar için en mantıklısı yabancı biriyle evlenmek!En azından ayrılsalar bile öldürülme riski yok.!

Konunun dil din ırk ile alakasını anlayamadım. Direk evlenmeseler daha iyi değil mi madem seçim hakkı olacaksa

• Beğen
Tepkiler: ne
Niye ? Yurtdışında yok mu cinayetler ? Kadina yönelik

Türkiyede çok popüler hale gelmiş.!Her gün bir kadın öldürülmese boşa geçmiş bir gün olarak görülüyor.heyy yavrum heyy

Yani buna bişey diyemem ama insan kendi özünde bulur iyiyide kötüyüde ölmeyim diye gidip yurtdışından evlenmez sjssjsj

Var tabi yapan ama onlar severek sanki bilmiyorum

Temenni güzel ama bu ne (ayıp erkek uzvu) bir mantık olm? Hiç yurtdışı haberi okumadın mı? imkansız gerçi ama bilerek yapıyorsun sanırım;
Harbiden arkadaşların nasıl katlanıyor sana la? Üzüldükleri için mi seninle iletişim kuruyorlar acaba merak ediyorum.
Türkiye Türkiye diye gideceksin kalpten bir gün. Sağ elinin enerjisi direkt sinir yapıyor sanırım sen de.

Ataerkil toplum yapısında kadın boşanmış olsa bile eski eşinin hala onun üzerinde bir etkisi ya da söz hakkı olduğunu düşünen ilkel bir zihniyetle yetişmiş erkekler var oldukça ne yazık ki bu ölümlerin önüne geçmek mümkün olmayacak.

biri arapları diğeri avrupalıları
öteki bilmem nereleri
sevenleri ayırmayalım
bi yallah deyip az huzur bulalım

yok daha neler ya bu mu yani çözüm, yamyam gelip yerse napacaz kadını? cezayı arttıracaksın olacak bitecek, yüksek cezalar caydırır ancak başka bir şey değil.

Elektrikli sandalye yada darağacında asarak idam.
Cinayetler sıfıra inmez ama ciddi oranda azalır.

Geri