Kadın Cinayetleri Politik midir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ortadoğu ülkelerinin birinden bir heyet Diyarbakır'ı incelemek üzere bölgeye gelir ve görürler ki kadınlar erkeklerin bir kaç adım gerisinden yürüyorlar. Bir kaç yıl sonra aynı heyet bu defa başka bir amaçla bölgededirler fakat bu kez erkekler kadınların bir kaç adım gerisinde yürümektedir. Heyettekiler şaşkınlıkla sorarlar bu değişimin nedenini ve mayın cevabını alırlar.

Ortadoğu ülkelerinin birinden bir heyet Diyarbakır'ı incelemek üzere bölgeye gelir ve görürler ki kadınlar erkeklerin bir kaç adım gerisinden yürüyorlar. Bir kaç yıl sonra aynı heyet bu defa başka bir amaçla bölgededirler fakat bu kez erkekler kadınların bir kaç adım gerisinde yürümektedir. Heyettekiler şaşkınlıkla sorarlar bu değişimin nedenini ve mayın cevabını alırlar.

ortadoğulu ülkelerin birinden heyet mi gelmiş. ahaha bari avrupa'dan deseydin hakancım..
arkadaşlar bu tarz uydurulmuş hikayelerin, bu tarz konulara bi faydası yok. ayretten d.bakır da yüz yıllardır mayın ekili bir alan yok. bu nasıl kurgu

"kocam değil mi sever de döver de", "kızını dövmeyen dizini dover" bunlar en basit örnekler.

erkek üstündür, erkek evin reisidir.. erkeğe her şey haktır, elinin hamuruyla erkek isine karisilmamalidir.

ben bunun eğitimle veya politik sebeplerle olduğunu hiç sanmıyorum tamamen Türk toplum yapısıyla ilgili. karisina siddet uygulayan doktor, muhendis veya muhalif yok mu? bu ülkeye zamanında laiklik gelmemiş olsaydı her erkeğin 3-5 karısı da olurdu.

kadın cinayetleri her zaman vardı. şuan sictigimizdan bile sosyal medya sayesinde binlerce insanın haberi oluyor.

Geri