Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ceza ile bence alakasi yok. Psikolojik bir konuda cezanin cok dusunulecegini sanmiyorum. O anlık bir konu oluyor ve cinnet anında insan normal dusunmuyor. Egitim ve bilinçlenme önemli.Caydırıcı ceza gelmediği sürece önü alınamayacak sanırım. Yetiştirdiğimiz çocuklara verdiğimiz eğitimin önemi burada devreye giriyor işte umarım daha fazla cinayet haberi almadan bu duruma bir çözüm bulunur.
kesinlikle eğitim önemli ama caydırıcı bir cezada gelmeli idam gibi.Ceza ile bence alakasi yok. Psikolojik bir konuda cezanin cok dusunulecegini sanmiyorum. O anlık bir konu oluyor ve cinnet anında insan normal dusunmuyor. Egitim ve bilinçlenme önemli.
Bana tapsaydınız en azından cehennemde yanmazdınızİyi düşünün, Yabani'yi seçin.
Bana tapsaydınız en azından cehennemde yanmazdınız
Kadın erkeğin bel kemiğinden yaratılmıştır sözüne inanan bir toplumdan ne beklenir ki
Hiç bir vaadim yok hür bağımsız onurlu yaşa gerisi boşBen korkuyla değil, vaatle motivasyon sağlayabiliyorum. Ne verebilirsin?
İdam çözer mi diyorsun İran’da var neden hala fuhuş hırsızlık diğer bütün anormal olaylar oluyor demek ki fayda etmiyor insanın içindeki kötülüğe hiç bir sistem dayatma fayda etmez idam gelsede böylelerini değil gariban fukarayı asarlar anayasa gayri ahlaki bir şekilde kullanılıyor şuan mevcut iktidarda olanları düşünsene bir idam kararı hükmü ellerinde kendilerini nasıl fetöden akladılarsa sonu idamla biten olaylardanda böyle yırtarlar önemli olan kimlerin eline geçeceğiBu insan hakları savunucuları hala idama karşı mı