Kadın Cinayeti Raporu 2020.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
erkek teröründen kurtulmak mesele cennet bile bunlara göre dizayn edilmiş kadınlara tavsiyem tanımadığınız erkeklerle samimi olmayın yok gülüşü güzelmiş gözleri renkliymiş boyu uzunmuş parası varmış bir gün bu listede yer alacağınızın ihtimalini unutmayın seçim yaparken iyi düşünün..B8558495-0624-4C03-9A85-DB91ACB457A0.pngB6523B81-85DF-43AA-84D6-75B46B38F335.jpeg

"Evli olduğu erkek" oranının yüksekliği çok düşündürücü.

Caydırıcı ceza gelmediği sürece önü alınamayacak sanırım. Yetiştirdiğimiz çocuklara verdiğimiz eğitimin önemi burada devreye giriyor işte umarım daha fazla cinayet haberi almadan bu duruma bir çözüm bulunur.

Caydırıcı ceza gelmediği sürece önü alınamayacak sanırım. Yetiştirdiğimiz çocuklara verdiğimiz eğitimin önemi burada devreye giriyor işte umarım daha fazla cinayet haberi almadan bu duruma bir çözüm bulunur.
Ceza ile bence alakasi yok. Psikolojik bir konuda cezanin cok dusunulecegini sanmiyorum. O anlık bir konu oluyor ve cinnet anında insan normal dusunmuyor. Egitim ve bilinçlenme önemli.

Ceza ile bence alakasi yok. Psikolojik bir konuda cezanin cok dusunulecegini sanmiyorum. O anlık bir konu oluyor ve cinnet anında insan normal dusunmuyor. Egitim ve bilinçlenme önemli.
kesinlikle eğitim önemli ama caydırıcı bir cezada gelmeli idam gibi.

"Kadına karşı siddet en fazla şiddete karşı gelenler tarafından yapılıyor" diyor zübüğün birisi.

Kadın erkeğin bel kemiğinden yaratılmıştır sözüne inanan bir toplumdan ne beklenir ki

Yok namus meselesiymiş, töreymiş,... yok efendim zartmış zurtmuş. Erkeklerin her b*ku yemeye hak sahibi ama kadın olunca akan sular durur ve öldürülmesi için yüzlerce kendilerine göre haklı sebepler bulurlar.

Kadın erkeğin bel kemiğinden yaratılmıştır sözüne inanan bir toplumdan ne beklenir ki

DSÖ verilerine göre dünyada en düşük kadın cinayetleri İngiltere ve Japonya'da.

Bunun arkasından gelen üç ülke; Danimarka, İtalya ve Polonya
Bunların arkasından gelen dört ülke; İsviçre, Yunanistan, İran ve Gürcistan
Bunların arkasından gelen altı ülke Türkiye, Almanya, Hollanda, Norveç, İsveç ve İspanya

@Stockholm Sendromu

Kurtuldum mu?

Şu nafaka olayına ne diyorsunuz peki? Kadın daha çok maaş alsa bile erkek kadına nafaka ödüyor. Kadın acizmiş gibi gösterilmiyor mu?

değişik bir durum.erkek erkeği de öldürüyor ama kadını önce dövüyor işkence ediyor sonra öldürüyor sonra kendi ayıplarını kapatmak için cesedi yok etmek istiyor.

Kimin ne yapacağını önceden tahmin etmek çok zor. Dışarıda kuzu gibi uysal ve kibar olan bir kişi, eve döndüğünde birden canavar olabiliyor. Doğu bölgelerinden gelenler erkekler arasında uysal ve dürüst olabilirken, bayanlara bakış açıları çok farklı olabiliyor. Batı kültüründen gelenler de sahiplenmeyi abartabiliyor. Evde dövüp sonra hastanede endişelenebiliyor.

Ve bu kişiler lafa gelince kadına karşı şiddete şidettli bir şekilde karşı çıkabiliyor. Hepsi suç bastırmak bunlar.

Bu insan hakları savunucuları hala idama karşı mı

Bu insan hakları savunucuları hala idama karşı mı
İdam çözer mi diyorsun İran’da var neden hala fuhuş hırsızlık diğer bütün anormal olaylar oluyor demek ki fayda etmiyor insanın içindeki kötülüğe hiç bir sistem dayatma fayda etmez idam gelsede böylelerini değil gariban fukarayı asarlar anayasa gayri ahlaki bir şekilde kullanılıyor şuan mevcut iktidarda olanları düşünsene bir idam kararı hükmü ellerinde kendilerini nasıl fetöden akladılarsa sonu idamla biten olaylardanda böyle yırtarlar önemli olan kimlerin eline geçeceği

Geri