Laxus Dreyar
Üye
Nasıl isterse.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayir diyenleri kinamadan gecemeyeceim, kadini sadece eve ait biriymis gibi gormek onu objelestirmektir, evde otursun, evi toplayip yemek yapsin cocuk baksin. Bu kadinin butun ozgurlugunu, iradesini, kendi ayaklari uzerinde durabilme kabiliyetini elinden alir. Kadin evli de olsa,cocuklu da olsa, bekarda olsa calismalidir. Kendi kazandigini paranin tadini cikarmali, kontrol edebilmeli ve muhtac olmamalidir bir baskasina. kadini erkege muhtec edem sistem kadina baski uygulayip sindirir. her bir seye ihtiyac duydugunuz da gidip kocanizda para istemeniz demek butun kontrolun onda oldugunu gosterir, afedersiniz ama ben bunu kadina tasma takilmasi olarak goruyorum. ve calismasina izin verilmeyen ve calisamayan bayanlara uzuluyorum cunku bir emir komuta zinciri icerisinde surekli ayni seyi yapiyorlar. Ben kucuklugumden beri ne zaman danimarkaya fransaya gitsem calisirim, para kazanmasamda calisirim. ben agir bir hastalik gecirdim o zaman dedemin yaninda kaldim ve o donemde bile sabahlari kalkip komsularin kopeklerini gezdirip klinikte hastalari karsiladim. Her zaman da yaparim. O baska bir sey yapip yararli olabilme duygusu kadar guzel bir duygu yok bence, ha bu demek degil kadin cocuklarina bakmaktan evle ilgilenmekten haz almaz ancak surekli bu dongu icerisinde yasanilmaz, iki arkadasimin annesi calismiyor, ve su an depresyondalar. Ha cocugu oldumu belki cocuk belli bir yasa gelene kadar ara vermek isteyebilir acikcasi ben cocugum olsa soyle cocugum 4-5 yasina falan gelene kadar yaninda olmak isterdim o ayri ama tamamiyle kopmamali is yasamindan.
Kisacasi kadin calisabildigi sure boyunca calismali.
Çalışmalı herkez kımseye muhtac olmadan kendı ayakları ustunde durabılme (: