Can, Şimdi yoksun seni dilediğim gibi düşünebilirim artık. Tutar ellerini dilediğim gibi öperim artık uzun uzun .. Kimseler ayıplamaz beni, yokluğunda seni nasıl sevdiğimi anlayamazlar. İşte gözlerin, işte dudakların.. Senin olan ne varsa karşımda duruyor. Seni dilediğim yere götürebilirim artık,sevdiğim şarkıları söyletebilirim dudaklarına ve hasret ellerimle okşayabilirim yanaklarını. Bütün resimle sana benziyor hayret! Bütün aynalarda sen varsın, bir yere gitsem peşimden sen geliyorsun. Biraz sonra beyaz bir kağıt ve içtiğim kahvem olacaksın... Kimse yokluğunda bu denli sevilmedi. Her şey daha güzel ama ayrılığın adı kötüye çıkmış... Yoksa bin yıl daha yaşamak isterdim ve seni bin yıl daha ayrılıklar içinde severdim. Ama biliyorsun bende insanım .Umutsuzluğa düştüğüm günler oluyor ve hiç gelmeyeceksin sanıyorum... O zaman kurşun gibi bir korku saplanıyor kalbime.. Büyük bir yalnızlık sarıyor içimi, yalnızlığımdan utanıyorum Ben sevmezsem ölürdüm, beni sevmezsen bir çakıl taşıydım şimdi, bir duvar gibi sağırdım, ölümden acıydım. Dünyayı bütün insanlara zindan ederdim. Beni bunca saracak ne vardı, kanıma girecek, gözbebeklerime oturacak, bir şarkı gibi kulaklarımdan eksilmeyecek ne vardı... Can, Hiç karşıma çıkmasaydın bu kahrolası gözlerim görmeseydi seni ne vardı?...... Belki karşımda değilsin yanılıyorum, bu gözler senin gözlerin değil, aldatıyorlar beni.... Karanlığın gözleri olmalı bunlar, bana böylesine keder veren gülmeyi, yaşamayı haram eden, bir karanlığın gözleri olmalı, öyleyse sen hiç bir yerde yoksun, sana hiçbir zaman yaklaşamayacağım. Yalan bu geçici sevinç bu nur bu ışık, karanlığın ortasında yanan bu gözler.... Ne dedimse inanma, seni değil kendimi aldatıyorum... Sen ne istediğin kadar varlığın ta kendisi ol, ölümsüzlüğün ta kendisi benim.. Günden güne yok olmaktayım. Bütün ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun.... GÖKYÜZÜ GÜNEŞ OLSADA SENSİZ YİNE KARANLIKTAYIM.... Seni seviyorum........ Gözlerime bakabilirmisin.... Gül yüzünde gülüş Gecenin sessizliği Ya da hazanda durgunluk Belki de bahar sabahına sarkan umut Her zaman yağmur gibi Saf Bir sel gibi çoşkun Ve bir bebek gibi sevecen. Ceylan yüreğine saklanmış kalbin Sessiz sokağın ucundaki son ev Kapını çalsam açar mısın Sonra herşeyi sevdiğin gibi Beni de sevebilir misin Gökyüzüne dokunabildiğin gibi Yüzüme dokunabilir misin ellerinle, Gözlerime bakarak....
Ne haz var senden ayrı, Ne bir tat senden öte. Bir yüzünü görmek bile, değer binbir zahmete. Vereceğin her acı gönülden kabulümdür.! Sendeki cehennemi değişmem bin cennete...
Ne haz var senden ayrı, Ne bir tat senden öte. Bir yüzünü görmek bile, değer binbir zahmete. Vereceğin her acı gönülden kabulümdür.! Sendeki cehennemi değişmem bin cennete...