Kadıköyden Mahmutbey'e nasıl gidebilirim?

• Kullanıcı Dar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3735 gün önce görüldü
Selam, arkadaşlar. Moda, Kadıköy'de oturuyorum. İş nedeniyle haftada 4 defa Mahmutbey, Bağcılar'a gitmem gerekli. Açıkçası İstanbul'un o taraflarını hiç bilmem ve internet başında nasıl gideceğimi bulmaya çalışıyorum :) Yardımlarınız çok işime yarayacak. Teşekkürler.

Yol başlangıcı - Moda, Kadıköy
Yol sonu - Mahmutbey, Bağcılar (Peyami Safa Caddesi)

Istanbullu arkadas cok yardimci olacaktir

Ya bırak gitme bağcılara gidilir mi, iş yerini değiştir. Zalımların yeri oralar .

Selam bağcılarda oturuyorum ve hiç zalım değilim şimdi de sana yardımcı olacağım ve utandıracağım Bağcılar'a karşı olan tabuyu yıkacağım !

-Ağa metrobüse bin Şirinevler durağında in, orda zaten otobüs ve minibüs durakları var Mahmutbey'e giden.

bak şimdik tiyatronun önünden yukarı yürü karşına boğa çıkcak boğayı görüncek dur selam ver. geri dön birine sor :)))

Merhaba;

1. Söğütlüçeşme metrobüs durağından binip Topkapı da da İnebilir oradan Bağcılar minubuslerine de binebilirsiniz.

2. Kadıköy iskeleden Bakırköy deniz otobüslerine binip Bakırköy meydana yürüyüp mezarligin orada ki duraklardan Bağcılar minibüsüne binebilirsiniz

3. Olmadi Mecidiyekoy den 92Ş ye binebilirsiniz.

++Bağcılar çok geniş ve kendi içinde bileayrılmış bi yer
Mahmutbey İkitelli ve Bağcılar arasında güneşli var bi de bunların yanında .

Sizin ki tam olarak sanırım tem civarında bi yerlerde .

Çünkü Bağcılarin göbeği tam bir cehennem oraya gitmeniz kötü olur :))))

sen kalk kadıköy moda dan bağcılara git
ben olsam istifamı çoktan sunmuştum

kadıköyden mantık işi değil oraya gitmek
bakırköy deniz otobüsü ve minübüs şuan en iyisi

Kanka Maria'nın anlattığını yap şöyle tipler görmeye başladınmı Bağcılar il sınırına girmişsin demektir dötü kolla .p (burada şair mübalağa yapmıştır)

s-6eeb475775d0a00a66b756b8d2bf11e92c8f9a88.webp

assagi dogru kaptir sogutlucesmeden metrobuse bin. yenibosna kuleli de in. indigin yerin az ilersinden minibuse bin.

Kadıköyden vapurla Eminönüne geçin ordan tramvay ile Bağcılara direk geçebilirisiniz bence en kısa yollardan biri :tatlı:

Kadıköy'den metrobüse bin, zeytinburnu durağında inip oradan tramvay ile direkt olarak Bağcılar meydanına gidebilirsin.

Geri