Kadıköy

Konu sahibi son olarak 1022 gün önce görüldü
2014 öncesi liseliler olarak kirli bir geçmişimiz var.
Rexx'in önünde önce hippi, sonra emo, en son rockcı gençleri gördük. Rexx bile dayanamadı bu değişime kapandı gitti.
Akmar Pasajını görmeyen liseli yok sanırım anadolu yakasında. Özellikle biz YDAlılar olarak çıkamadık oradan.
Lisenin ilk zamanlarında bahariye ile rıhtım arasında, son zamanlarında ise bahariye ve moda tarafında takılıyordu gençlik.
Lisenin ilk zamanları sedir, teras, kahverengi ise son zamanları piraye gibi. Biz daha çok street ps, adeks.

Artık çok yorucu. Ritüeli bozmam Goblin > Gerekli şeyler > Dreamers > Doğa Büfe > Dönüş

kadıköyü bilirim ya
neden bilmeyeyim

istiklal caddesi, kadıköy..... işim düşmediği sürece gitmediğim yerler. yaşadığım yakadaki istiklal’e bile tiyatro vesilesiyle seneler sonra ayak bastım. insan atmosferi özlüyor ama elini sallayıp ya bir araba ya bir apaçhiye çarpınca, neden ayak basmadığınızı hatırlıyorsunuz.

istiklal caddesi, kadıköy..... işim düşmediği sürece gitmediğim yerler. yaşadığım yakadaki istiklal’e bile tiyatro vesilesiyle seneler sonra ayak bastım. insan atmosferi özlüyor ama elini sallayıp ya bir araba ya bir apaçhiye çarpınca, neden ayak basmadığınızı hatırlıyorsunuz.
Sene bilmem kaç 2005 falan zannımca o yıl kurban Bayramı ve yıl başı aynı güne denk gelmişti gece istiklalde yürüyoruz yürümek dediğim de nasıl biliyor musun insanlar sivisacak delik arıyor öyle kalabalık dd
Bişeye bastım eğilip baktım ayakkabı gibi ama değil gibi de devasa bişey heykel falan sandım kaldirfim kafamı bakıyorum bakıyorum bakıyorum taki kafam enseme yapisanakadar kaldırdım kafamı siyahi bir dev :D dedim noluyoz ya bu kim ben nereye düştüm arkama bakmadan bulduğum her delikten sivistim kjkjjj
İstanbul garip yer her cinsten insan var ya

Bu konuya attığım posta like atılınca bir bakayım dedim ne yazmışım, tam o sırada bebeğim uyandı. Neyse bebişim minnoş karnını doyururken “Kadıköy” şarkısını dinledik, birkaç sevdiğim şarkı dinletmiştim, bazılarında sakinleştiğini, bazılarında tepki verdiğini, bazılarıyla hiç ilgilenmediğini gözlemlemiştim. Bu şarkıyı sevdi. Muhtemelen Ezginin Günlüğü ileride ek gıdaya geçtiğimizde başvuracağımız grup olacak:d Geçmeeem bi daha Kadıköyden dırırım

Son düzenleme:
caddebostan sahiline bayılıyorum, yürüyüş ve bisiklet yolu şahane
kadıköy sadece rıhtım ve çarşıdan ibaret değil çünkü .p

Mahlas seni özledik nerdesin kanka

Kalabalık ve çarpık bölgeler çok ilgi alanım değil. Ama öyle bile olsa görmeye değer yerleri de var.

Moda, Moda Sahili, T3 Nostaljik Tramvay hattı, Caadebostan Plajı gibi...

Geri