Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi 11. Bölümde Özcan Denizin Söylediği Gönül Dağı Sözleri

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Müzikleri
kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkıyı dinle - kaderimin yazıldığı gün son bölümde çalan müslüm gürses şarkısı - kaderimin yazıldığı gün dizisinde çalan şarkılar - kaderimin yazıldığı gün dizisi kaç kadeh kırıldı şarkısı - müslüm gürses kaç kadeh kırıldı şarkısı dinle

[YOUTUBE]6PdFTcgfl4U[/YOUTUBE]​

kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkı - kaderimin yazıldığı gün 4.bölümde çalan şarkı - kaderimin yazıldığı gün dizisinde çalan şarkılar - kaderimin yazıldığı gün son bölümün bitişinde çalan şarkı - kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkıyı dinle - kaderimin yazıldığı gün benim gönlüm arzu çeker tomurcuk gülleri şarkısını dinle - zara şu karşı ki dağda şarkısı dinle - kaderimin yazıldığı gün şu karşı ki dağda şarkısı dinle - hüseyin turan şu karşıki dağda şarkısı dinle - erol parlak şu karşıki dağda duman yok şarkısı dinle

[YOUTUBE]2-H3PTWvW3s[/YOUTUBE]

kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkının sözleri - kaderimin yazıldığı gün 4.bölümde çalan şarkı - kaderimin yazıldığı gün dizisinde çalan şarkılar - kaderimin yazıldığı gün son bölümün bitişinde çalan şarkının sözleri - kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkı sözleri - kaderimin yazıldığı gün benim gönlüm arzu çeker tomurcuk gülleri şarkısı sözleri - zara şu karşı ki dağda şarkı sözleri - kaderimin yazıldığı gün şu karşı ki dağda şarkısı dinle - hüseyin turan şu karşıki dağda şarkı sözleri - erol parlak şu karşıki dağda duman yok şarkı sözleri

Şu karşı ki dağda kar var duman yok
Kar var duman yok
Benim sevdiceğimde din var iman yok
Benim sevdiceğimde din var iman yok

Vardım baktım nazlı yârim evde yok
Yârim evde yok

Ver benim sazım efendim ben gider oldum
Süremedim lavantayı konsola koydum

Şu karşı ki dağda titrer dallar ah titrer dallar
Benim gönlüm arzu çeker tomurcuk güller
Benim gönlüm arzu çeker tomurcuk güller

Kader kısmet böyle imiş ne yapsın eller
Ne yapsın eller

Süremedim lavantayı konsola koydum​

1986 küskünüm kaseti B yüzü 3. Sarki

Güzel kasetti

kaderimin yazıldığı gün dizisi 5. bölümde çalan şarkı
kaderimin yazıldığı gün dizisi 5. bölümde özcan denizin söylediği şarkı
kaderimin yazıldığı gün dizisi 5. bölümde çalan evvelim sen oldun ahirim sensin sözleri
kaderimin yazıldığı gün dizisi 5. bölümde çalan cahildim dünyanın rengine kandım şarkısı ve sözleri

Neşet Ertaş – Evvelim Sen Oldun

Neşet Ertaş – Evvelim Sen Oldun

Cahildim dünyanın rengine kandım
Hayale aldandım boşuna yandım
Seni ilelebet benimsin sandım

Ölürüm sevdiğim zehirim sensin
Evvelim sen oldun ahirim sensin

Sözüm yok şu benden kırıldığına
İdip başka dala sarıldığıma
Gönülüm inanmıyor ayrıldığına

Gözyaşım sen oldun kahirim sensin

Garibim can yıkıp gönül kırmadım
Senden ayrı ben bir mekan kurmadım
Daha bir gönüle ikrar vermedim

Batınım sen oldun zahirim sensin

kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkıyı dinle - kaderimin yazıldığı gün son bölümde çalan özcan deniz şarkısı - kaderimin yazıldığı gün dizisinde çalan şarkılar - kaderimin yazıldığı gün dizisi kaç evvelim sen oldun şarkısı - kaderimin yazıldığı gün dizisi özcan denizin söylediği şarkı - kaderimin yazıldığı gün son bölümde çalan şarkı - kaderimin yazıldığı gün 5.bölümde çalan şarkı

[YOUTUBE]70YUXg-lOB0[/YOUTUBE]​

kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkıyı dinle - kaderimin yazıldığı gün son bölümde çalan özcan deniz şarkı sözleri - kaderimin yazıldığı gün dizisinde çalan şarkının sözleri - kaderimin yazıldığı gün dizisi evvelim sen oldun şarkı sözleri - kaderimin yazıldığı gün dizisi özcan denizin söylediği şarkı sözleri - kaderimin yazıldığı gün son bölümde çalan şarkının sözleri - kaderimin yazıldığı gün 5.bölümde çalan şarkının sözleri-neşet ertaş ahirim sensin şarkı sözleri - kubat ahirim sensin şarkı sözleri - orhan hakalmaz ahirim sensin sözleri

cahildim dünyanın rengine kandım
hayale aldandım boşuna yandım
seni ilelebet benimsin sandım

ölürüm sevdiğim zehirim sensin
evvelim sen oldun ahirim sensin

sözüm yok şu benden kırıldığına
gidip başka dala sarıldığıma
gönlüm inanmıyor ayrıldığına

gözyaşım sen oldun kahirim sensin
evvelim sen oldun ahirim sensin

garibim can yıkıp gönül kırmadım
senden ayrı ben bir mekan kurmadım
daha bir gönüle ikrar vermedim

batınım sen oldun zahirim sensin
evvelim sen oldun ahirim sensin​

Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer
Her gece
Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa
Koynuna
Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık
Herşeye

Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan
Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış
Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan

İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır
Eller günahkar
Diller günahkar
Bir çağ yangını bu bütün
Dünya günahkar
Masum değiliz hiç birimiz

kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkıyı dinle - kaderimin yazıldığı gün son bölümde çalan haram geceler şarkısı - kaderimin yazıldığı gün dizisinde çalan şarkılar - kaderimin yazıldığı gün dizisi yanıyorum şarkısı -nilüfer haram geceler şarkısı dinle - kaderimin yazıldığı gün fragmanında çalan şarkı - kaderimin yazıldığı gün 8.bölümde çalan haram geceler şarkısı

[YOUTUBE]_CZWXPQkawM[/YOUTUBE]​

kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkının sözleri- kaderimin yazıldığı gün son bölümde çalan haram geceler şarkı sözleri - kaderimin yazıldığı gün dizisinde çalan şarkılar - kaderimin yazıldığı gün dizisi yanıyorum şarkı sözleri - nilüfer haram geceler şarkı sözleri - kaderimin yazıldığı gün fragmanında çalan şarkının sözleri - kaderimin yazıldığı gün 8.bölümde çalan haram geceler şarkısının sözleri

Aklım başımda değil ki
Sebebini bilmiyorum
Bize nazar değdi inan
Adım gibi biliyorum
Yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum
Yar yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum
Yanıyorum yanıyorum

Ah yanıyorum yanıyorum
Yar yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum

Hatıralar gözlerimde
Dalıp dalıp gidiyorum
Acımasız dertlerimle
Yapayalnız yaşıyorum
Yar yine başım belalarda
Senin için ağlıyorum​

kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkıyı dinle - kaderimin yazıldığı gün son bölümde çalan yar nereye kadar şarkısı - kaderimin yazıldığı gün dizisinde çalan şarkılar - kaderimin yazıldığı gün dizisi nereye kadar şarkısı -leman sam nereye kadar şarkısı dinle - kaderimin yazıldığı gün 23 aralık 2014 çalan şarkı - kaderimin yazıldığı gün 9.bölümde çalan nereye kadar şarkısı - aytekin ataş nereye kadar şarkısı

[YOUTUBE]H0DHu-fUceI[/YOUTUBE]​

kaderimin yazıldığı gün dizisi son bölümde çalan şarkı sözleri - kaderimin yazıldığı gün son bölümde çalan yar nereye kadar şarkı sözleri - kaderimin yazıldığı gün dizisinde çalan şarkının sözleri - kaderimin yazıldığı gün dizisi nereye kadar şarkı sözleri - leman sam nereye kadar şarkı sözleri - kaderimin yazıldığı gün 23 aralık 2014 çalan şarkının sözleri - kaderimin yazıldığı gün 9.bölümde çalan nereye kadar şarkı sözleri - aytekin ataş nereye kadar şarkı sözleri

Ne kadar nereye kadar
Sürecek hayat oyunu
Ne kadar daha ne kadar
İçeceğiz acı suyunu
Ne kadar nereye kadar
Gözlerim yola bakacak
Ne kadar daha ne kadar
Hasret içimi yakacak
Sözlerin mi gerçek

Gözlerin hep yalanda
Yar bana mı gelecek
Hiç beklemediğim anda