Kacirmayin bu olayi

Konu sahibi son olarak 646 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar dun emin dilek ve ben bizde bulustuk kahvalti falan ettik neyse cok guzel bi gundu bombalarla dolu bi gundu ama gunun bombasi eminin yaniMetal Militia nin bizim nuhneviden kalma evin tuvaletinde kitli kalmasiydi:asd: size yemin ederim bunlari gelmeden bin kere uyardim arkadaslar abim yeni tuttu bu evi boktan bi ev hani dikkatli olun diye bekar evi da sonucta :asd: iste olaydan sonra emin ile yazismalarimiz :asd:

Not : dilekte eminde ikiside canimdir bitanelerim benim ya :srl: isin geyigi bi tarafa ölene kadar biz olarak kalalim :p

İtinayla kendimi tuvalate kilitlerim. :D
İçerdeki şampuanlardan detarjanlardan filan kimyasal karışımla bomba imal etmeyi bile düşündüm. sonra dedim elim in ayarı yok, mahalleyi havaya uçururum bu bahtsızlıkla

İtinayla kendimi tuvalate kilitlerim. :D
İçerdeki şampuanlardan detarjanlardan filan kimyasal karışımla bomba imal etmeyi bile düşündüm. sonra dedim elim ayarı yok, mahalleyi havaya uçururum bu bahtsızlıkla

Ama benim beklentilerim inanilmaz yuksekti senden o dedim bu kapiyi acamazsa klozeti soker yerinden kapiya klozetle dalar:asd: :haha:

Başak bunu yapmayacaktın :D
Kendimi özel hissediyordum şu konuyu görene kadar ahahahaha :D

aa benide katmışınız muhabbete hiç haberim yok orayı atlamışım haha :D

Başak bunu yapmayacaktın :D
Kendimi özel hissediyordum şu konuyu görene kadar ahahahaha :D
Sen en ozelsin zaten :srl:
Ama suna bak bu yapilmayacak gibimi o kooskoca daglar gibi emin tuvalette korkudan resmen kuculmus sekilde cikti ya :asd:

aa benide katmışınız muhabbete hiç haberim yok orayı atlamışım haha :D

Sen olay anindada aramizdaydin benim ve dilegin direk aklina sen geldin olsaydi super kuzen olaya mudahale ediverirdi dedik:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri