Kaçan kovalanır mı?

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Sevmediğiniz halde kaçtığı için kovaladığınız biri oldu mu? :oy:

Fizan'a kadar yolu var :) Kılımı bile kıpırdatmam :D

Beylik cümleler kurmaya çok müsait bir konu.
Asla kovolamam
Aman banane
Hıh umrum değil vs vs vs

Sevmiyorsam Birsey yapmam da sevdigim biri vardi cok genctim ozamanlar :p rahat iki sene kostum Yine de bana Misin demedi artist:dyg: kacan kovalaniyor soruyu cevapliyalim:D

Kaçanı kovalayanı bilmem de..
Durup elini tutmak istedin mi .. Arkasını dönüp koştuğuna çok şahit oldum..
Yolcu yolunda gerek ne kaç, ne dur bekle arkadaşım..

kovalanıo lan gözümle şait oldum :/ zamanında tanıdım okulun en güzel kızı 2 mahalle ötedeki torbacı çocuğa aşıktı çocuk istemiodu öle yakışıklı falanda değildi okul önünde haraç falanda topluodu kızın 3 kere konuşmaya gidip hayır haberini aldını öğrendikten sonra topluca intihar etmeyi düşündük arkadaşlarla çocuğu dövmek istemiştik :D ulan ne günlerdi be lise 1 zamanları

Artistlik yapmayın lan! Kovalanmasa bile çekici gelecektir. Bu kadar zamandır uğraşıyorum bu işlerle :T: Elde ettiğini zannettiğinde büyü bozulur. Hepsi bu! :T:

Kovalanır bence. :) Zira 7 ay kovaladım birini. :somurt: Bana mısın demedi eşşek herif.

Belirtmeden edemeyeceğim. İzmirli , imzan bir şeker bir şeker bir şeker o derece yani. :)

Ama şimdi sevip de ailesi istemediği için kaçmak zorunda olanlarla, sevmeyip kaçanları aynı kefeye koymayalım. :P

O hırsız ben polis koşuşturup duruyoruz:D

Biraz daha cazip gelebilir, yakalanınca tabi bir özelliği kalmaz :D

Kaçan taraf olmayı hiç tercih etmedim sırf kovalasın diye.

Vallahi kovalanır da, usanmak bilmeyen irade gerek.

kovalarsan kaçar tabi tavuklara kışkış kedilere pist köpeklere hoşt diyince kaçıyor konu kilit

Biz insanlardaki bu ego hirsi varken kacani kovalariz zor olani elde etmeye calisiriz. Gun gelir buyuk bi azimle ciktigimiz bu yolda basarida elde ederiz sonrasinda ne olur biliyo musunuz buyu bozulur. Harcadiginiz zamana üzülür durursunuz.

Kovaladıkça kaçan ateş böcüğüyüm.

Geri