heLen
Gümüş Üye
-
-
-
-
-Nihat Doğan sevgilisinden gelen mesajları gazetecilere gösterdikten sonra aniden ''Ben bunları size niye gösteriyorum'' diye sinirlenip cep telefonunu kıralı 6 yıl oldu...
Savaş Ay, Stüdyo 4 programında artistik hareketlerle şapkadan tavşan çıkarma gösterisi yaparken tavşanı öldüreli 6 yıl oldu..
Serdar Ortaç ''İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz.Bu deniz öküze bile ilham verir'' diyerek şarkılarının kaynağını açıklayalı 9 yıl oldu...
Manken Doğa Bekleriz, 'kepçe' olarak nitelediği kulaklarını, bir davete giderken Japon yapıştırıcısıyla kafasına yapıştıralı 6 yıl oldu...
Vestel Manisa-Bursa maçında hakem Metin Tokat'ın başına bir paraşütçü düşeli 7 yıl oldu.
Elinde kalan mobilyaları ucuza elden çıkarmak için ''Kapatıyoruz'' adıyla mağaza açan bir mobilyacı, altı ayda kâra geçince Denizli ve Manisa'da da birer ''Kapatıyoruz'' açalı 5 yıl oldu...
Savaş Ay'ın program içerisinde düzenlediği 'Ünlülerin benzerleri' yarışmasında, yarışmaya Ciguli'ye benzediği iddaasıyla katılan gerçek Ciguli üçüncü olalı 7 yıl oldu...
Tuğba Özay, bebek idrarının saça çok iyi geldiğini açıkladıktan 4 gün sonra, sevdiği erkeğin terini bile içebileceğini söyleyerek vücut salgılarıyla ilgili
değişik bir duruş sergileyeli 4 yıl oldu..
]Hiç bir daveti kaçırmayan modacı Siren Ertan, bir derginin şaka niyetiyle gönderdiği ''Tanganika Cumhuriyeti Naip Kralı'nın taç giymesi şerefine düzenlenen balo'' daveti için olmayan bir ülkenin şerefine tam saatinde Swissotel'de hazır olalı 12 yıl oldu...
Erzurum depreminde, mühendisliğini yaptığı bina yıkılan Süleyman Demirel, ''O bina 35 yıl ayakta durdu diye kimse takdir etmiyor da, niye yıkıldı diye herkes eleştiriyor,'' açıklamasını yapalı 29 yıl oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenleyeceği şenliğe tecavüz suçundan hapis yatan Doğuş ve kadın dövmeyi gerekli bulan İbrahim Erkal'ı çağıralı 10 yıl oldu...
Çarkıfelek programında yerlerde debelenen Mehmet Ali Erbil ve Aysel Gürel'in coşkusuna kapılarak üzerlerine atlayan İsmail Türüt, Aysel Gürel'in 5 kaburgasını kırıp sanatçıyı hastanelik edeli 9 yıl oldu..
Özcan Deniz, ''Hiç öyle imajla uğraşmak gibi bir derdim yok. Tam tersine hep aynı kalmayı severim. Michael Jackson'ın kaç kere bıyık bıraktığını gördünüz? Ebediyete kadar aynıdır,'' diyerek derdini verilebilecek en son örnek üzerinden anlatalı 8 yıl oldu..
Akrep Nalan, köpeği Bahtiyar'ın üzerine basarak ölümüne sebebiyet vereli 24 yıl oldu...
İsmail YK , ''Ben Coca Cola ve Michael Jackson'ı örnek aldım kendime,' diyeli 4 yıl oldu..
İzzet Yıldızhan, "Sanatçı arkadaşlarımız gerçekten bazıları konuşmak bilmiyorlar" diyeli 5 yıl oldu...
Star gazetesi Galatasaray'ın Leed United galibiyeti sonrası ''Dingiltere'' başlığını atalı 12 yıl oldu...