Kaç senedir forumdasınız?

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nilo İbo gibi beni chatçi sitelerin elinden alıp buraya aktardı çöpçatanlık yaparak ziyan olacağımı sezince daha makbul bir yola sürükledi 2015 te geldim buraya beş sene nasıl geçmiş sormayın zaman zamandan çıkmış..

seneler olmayacak.. demedim ki.. adım adım ilerliyorum.. saniye dakika saat gün hafta ay yıl ve seneler.. Ben keyif aldim.. öyle de devam edecektir.. Vesile olduğunuz için tesekkürler @BuYuCu ... sensiz olmaz @cArsi ..

2005 senesinde forumlarda boy göstermeye başlamıştım. O zamanlar vBulletin sürümleri 3.0x falandı. İlk kullanıcı adımı hiç unutmam, öyle komik öyle rezil bir şeydi.

Allah razı olsun.. Herkesin gönlünde ki.. kabul olsun.. @BuYuCu Severek isteyerek yaptığım bir meslek.. Kimse içinde ki çocuğu öldürmesin.. (Ben den hiç gitmeyecek olan..)
Teşekkür ederim..

Buradan mesleginizle ilgili konuları takip edip paylaşım ve yorum yapabilirsiniz.

Ayrıca yardımcı olmamızı istediğiniz konular için yönetici arkadaslarimizdan bilgi alabilirsiniz.

Allah razı olsun.. Herkesin gönlünde ki.. kabul olsun.. @BuYuCu Severek isteyerek yaptığım bir meslek.. Kimse içinde ki çocuğu öldürmesin.. (Ben den hiç gitmeyecek olan..)
Teşekkür ederim..

2012'de buraya kayıt olmuşum...
Aferin..

30 Ağustos Zafer Bayramı!

Geri