Kac Kredi Kartiniz Var..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sifir -0- Zero- Nul- ) gecen hafta turkiyeye izine gittim avmlerde binlerce insan deli gibi alisveris yapiyor luks kiyafetler ,yemekler,otomobiller benim gibi disardan gelen biri ekonomi super biz avrupada surunuyormusuz bosa der durur lakin icine girdikce bu kalabaligin aslinda hepsi borc batagina girmis onlarca kredi karti ve sonu belli olmayan bir tuketim cilginligi ben yillarca kendime calistim yuksek paralar kazandim maasim gelirim yuksek oldugu halde bankalar 1000 euro yu zor veriyor resmen bezdiriyor kizardim sonradan anladim ki gereksiz harcamalar kendimi ne krediye ne borca alistirdim mecbur kalmadikca devlet insanini borca tesvik etmiyor kisacasi turkiyedeki bu tuketim ahlaki tamamen cokmustur benim turkiyede kaldigim ilcede her 50 metrede bir BIM A101 Ve diger buyuk ,kucuk marketlerden gecilmiyor sanirsin ki 150 bin kisi yasiyor millet borcla zevk yapiyor umarim duzelir...

Kredi kartı ile geleceğinizi faiziyle satmış olursunuz. Bilmem anlatabildim mi? Ben kredi kartı kullanmam.

1 tane küflenmiş duruyor cüzdanda acil durumlar için. Nakit candır.

Bankanın kölesi mi olalım?

Nakit yaşıyorum.

morsalKIM hemso real,kent plaza,kule site para tuzagi iyiki kredi kartina alistirmamisin kendini

Dun kapattım 2 adet kredi kartım vardı maalesef faiz odeyenlerdenim artık sinirlendim ve kapat gitsin diyerek iki kartin toplamı +faizi ile birlikte nakit yaşama Merhaba dedim. Hoş son 5-6 aydır öyle yaşıyordum.

Buradan YKB ve Finansbank'a saygilar hakkımı Helal etmiyorum.:/

Dun kapattım 2 adet kredi kartım vardı maalesef faiz odeyenlerdenim artık sinirlendim ve kapat gitsin diyerek iki kartin toplamı +faizi ile birlikte nakit yaşama Merhaba dedim. Hoş son 5-6 aydır öyle yaşıyordum.

Buradan YKB ve Finansbank'a saygilar hakkımı Helal etmiyorum.:/

sevindim adiniza cok cok mecbur kalmadikca kredi kartina basvurmayin hazir seyler insani cikmaza goturur..

5 tane kredi kartım var 7 şer binden 42 bin eder demekki varlık içinde yokluk çekiyormuşum hemen gidip içlerindeki parçacıklarını çekeyim.atıma çadırımı yükleyip uzun bir tatile çıkayım

Kullanmasını bilirsen Kart muhtesem bir icat kullanmasını bilmiyorsan elinde nakit olsada farketmez onlada bataga düsersin .

Debit kullaniyorum kisisel ve sirket hesaplari ile birlikte overdraftlari kredi olarak geciyor da cash yasamak mumkun degil. kapitalizm sistemini kurmus en basiti arabinizi park ettiginizde bile park ucreti icin makinayi kullanmak kartda daha kolay, havalaanlarinda daha kolay, baska bir ulkeye gittiginizde daha kolay. Cash yasamana izin veren bir sistem yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri