Kaç kilo doğdunuz?

Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü
9 ayi gecmis zorunlu cikmak zorunda kalmsim yani rahatligim ordan ileri geliyor olabilir .p kilosumu bilmem ama annemin anlatimina gore cok cirkin ince ve uzunmusum. yeni dogan bebeklere olan giysiler olmamis 1 beden buyuk almislar. El ayak yaba gibiymis .p Hos bi degisiklik yok,nasil dogduysak aynen devam :D

7 aylik oldugumdan1.5 kilo dogmusum simdi masallahim var. Ölur demisler bana ama bildigin kazik cakmisim

Forumda en tosun ben mi doğmuşum yahu

3 kilo 600 gr doğmuşum. Ancak ilk haftada sarılık olduğum için 300 gr gitmiş. Sonra yine almışım.

Bir de doğduğumda hemşirenin suratına işemişim

Bebeklik anılarım Soğuk Kahve daha neler var neler bir anlatsam ;)

Forumda en tosun ben mi doğmuşum yahu

3 kilo 600 gr doğmuşum. Ancak ilk haftada sarılık olduğum için 300 gr gitmiş. Sonra yine almışım.

Bir de doğduğumda hemşirenin suratına işemişim

Bebeklik anılarım Soğuk Kahve daha neler var neler bir anlatsam ;)

Muzurlugun ve istahin nerden geldigi belli oldu :))
2 kilo 700 gr ben de :p

Muzurlugun ve istahin nerden geldigi belli oldu :))
2 kilo 700 gr ben de :p

Emeklemeden yürüdüğümü söylemiş miydim. 13.ayda ayağa kalkmış yürümüşüm hiç düşmeden yürüyüş o yürüyüş...

Emzik emmemişim çünkü 3 yaşına kadar memeyi emzik gibi kullanmışım ;) Kahve niyetine canım meme istedikçe annem emzirmiş.

Sonra, ne diyecektim :)

2 kilo bilmm kç grm dı ama

Bilmiyorumda tombik bişeyimdir kesin :d

Emeklemeden yürüdüğümü söylemiş miydim. 13.ayda ayağa kalkmış yürümüşüm hiç düşmeden yürüyüş o yürüyüş...

Emzik emmemişim çünkü 3 yaşına kadar memeyi emzik gibi kullanmışım ;) Kahve niyetine canım meme istedikçe annem emzirmiş.

Sonra, ne diyecektim :)

Tahmin etmistim zaten ben :kiki: sonrasi da bana ozel artik ;)

Hiç merak edipte sormadım bizimkilere , umursamamazlık seviyemi bir kez daha aştım galiba.

anneme sormak gerek nerden bileyim ben şimdi :D

Demek tek bilmeyen ben değilmişim , şu konuda yalnız olmadığıma sevindim :D :D

hatirlamiyorum

Geri