Kaç cocuk sahibi olmayı dusunuyorsunuz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynennnnn yaa inşallah nasip olur:cici:Kız çocuklarına karşı aşırı düşkünlüğüm var. Allah nasip eder mi bilmiyorum. Bu dünyada olmasa başka bir dünyada olur inşallah.
10+ dimi Kaanim :p
Canim benden 1 tane daha dunyaya gelirse gelecek nesilin vay haline vay dunyaya boyle bir kotulluk yaparmiyim sence ? ;d
olurmu senden 5 , 10 tane daha olmasi gerekiyor :p
Siz üretime başlayın yavaş yavaş ayıpsınız yardım ederim tabiki nedemek siz bol bol haşere imalatı yapın
anlastik @Sonya hazirlan :zuha: 5 sen 5 ben
Sen çok bulursun benim gibi merhametliyi:hih:Hemso kurda kuzumu emanet ediyoruz acaba@Sonya sinirlendigi vakit cocuklari havaya 3 kere atip 2 kere yakalar adsjlkasjdlas emekleme doneminde ellerine pecete ve tarti verip cami onune yollar benim bebislerimin daha iyi bir dadiya ihtiyaci var ;x
Siz üretime başlayın yavaş yavaş ayıpsınız yardım ederim tabiki nedemek siz bol bol haşere imalatı yapın![]()
Hemso kurda kuzumu emanet ediyoruz acabaSonya sinirlendigi vakit cocuklari havaya 3 kere atip 2 kere yakalar adsjlkasjdlas emekleme doneminde ellerine pecete ve tarti verip cami onune yollar benim bebislerimin daha iyi bir dadiya ihtiyaci var ;x
dünden hazirmissin hatun :zuha:
tamam anlastik
Ola siz yapın ben gelirim ahanda valla bakAma şu Kaan'ına bişey de baa güvenmiyor
![]()
Hahaa kahvem boğazımda kaldı asdfaga yoo sen vazgeçç bu işten bencede..@Artena ( Sindy bebekmi cocuk dogursun sana 10 tane ) felan bana gelicek olursak Cocukken hamile birini su icerken gördügüm zaman bebegi bogulacak diye korkardim boyle karakteriks özelligi olan biri nasil cocuk yapar anacim ;x
Hahaa kahvem boğazımda kaldı asdfaga yoo sen vazgeçç bu işten bencede..
Hatta siz çocuk edinin