Kaç cocuk sahibi olmayı dusunuyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 893 gün önce görüldü

• 1

Kullanılan: 8 12.9%
  • 2

Kullanılan: 30 48.4%
  • 3

Kullanılan: 11 17.7%
  • 4

Kullanılan: 4 6.5%
  • 5 ve üzeri

Kullanılan: 9 14.5%

• Kullanılan toplam oy
    62

Kız çocuklarına karşı aşırı düşkünlüğüm var. Allah nasip eder mi bilmiyorum. Bu dünyada olmasa başka bir dünyada olur inşallah.

Bir kız bir de erkek olursa, iki iyidir :)

Evlenmeyi dusunmedigim icin hiç

anlastik Sonya hazirlan :zuha: 5 sen 5 ben

Hemso kurda kuzumu emanet ediyoruz acaba :D Sonya sinirlendigi vakit cocuklari havaya 3 kere atip 2 kere yakalar adsjlkasjdlas emekleme doneminde ellerine pecete ve tarti verip cami onune yollar benim bebislerimin daha iyi bir dadiya ihtiyaci var ;x

Hemso kurda kuzumu emanet ediyoruz acaba :D @Sonya sinirlendigi vakit cocuklari havaya 3 kere atip 2 kere yakalar adsjlkasjdlas emekleme doneminde ellerine pecete ve tarti verip cami onune yollar benim bebislerimin daha iyi bir dadiya ihtiyaci var ;x
Sen çok bulursun benim gibi merhametliyi:hih:

Siz üretime başlayın yavaş yavaş ayıpsınız yardım ederim tabiki nedemek siz bol bol haşere imalatı yapın:D

dünden hazirmissin hatun :zuha:

tamam anlastik :D

Hemso kurda kuzumu emanet ediyoruz acaba :D Sonya sinirlendigi vakit cocuklari havaya 3 kere atip 2 kere yakalar adsjlkasjdlas emekleme doneminde ellerine pecete ve tarti verip cami onune yollar benim bebislerimin daha iyi bir dadiya ihtiyaci var ;x

hahahahah kücük köt kara kendi sendin beybisi hashdahsda

Ola siz yapın ben gelirim ahanda valla bak:D Ama şu Kaan'ına bişey de baa güvenmiyor:D

Artena ( Sindy bebekmi cocuk dogursun sana 10 tane ) felan bana gelicek olursak Cocukken hamile birini su icerken gördügüm zaman bebegi bogulacak diye korkardim boyle karakteriks özelligi olan biri nasil cocuk yapar anacim ;x

@Artena ( Sindy bebekmi cocuk dogursun sana 10 tane ) felan bana gelicek olursak Cocukken hamile birini su icerken gördügüm zaman bebegi bogulacak diye korkardim boyle karakteriks özelligi olan biri nasil cocuk yapar anacim ;x
Hahaa kahvem boğazımda kaldı asdfaga yoo sen vazgeçç bu işten bencede..:D

Hatta siz çocuk edinin:D

Hahaa kahvem boğazımda kaldı asdfaga yoo sen vazgeçç bu işten bencede..:D

Hatta siz çocuk edinin:D

Zaten oyle olcaktiki Sen fabrikator necmi beyin kizi hemen üretim imalata gittin akdjljdjkldas iZmir'li kani tasiyorsun harbiden :p

Geri