Kaç Çocuğunuz Olmasını İstersiniz ?

Konu sahibi son olarak 5290 gün önce görüldü

Kaç Çocupunuz Olsun İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    59
Ben pek cocuk sevmem, tahammül sinirlarim dardir

Kendi hayatimda gec anlayan insana tahammül edemezken, cocuklar zeki olsa da anlamiyor, gec anliyor, kapasite sinirli.
Kendi cocugum olmadagindan, baskalarinin cocuk yetistirme tarzina da bol keseden salliyorum.
Arkadasimin cocugu var mesela, mama yer misin diyor. Mama yerine yemek diyebilir birak orijinalini ögrensin cocuk.
Yorucu cok. 0.

Kaza kurşunu olmadığı sürece bir iyidir.

Hayat cinsel yolla bulaşan ölümcül bir hastalıktır..

Hava güzel gene bunalıma sokma bizi kimboo

Aslında en iyisi 4 2 kız 2 erkek anam ne güzel doğurmuşşş elee

Size çok duygusal bir şey diyeceğim. Başlığı "Kız çocuğunuz olmasını istersiniz" diye okudum, bu başlığın hatası neden 73 yıldır düzeltilmemiş diye sallamaya girdim hatta 4-5 cümle yazdım, sonra fark ettim.

Ne kadar işlemiş içime, kız çocuğu, Allah nasip etmedi etmiyor ve etmeyecek gibi be kardeşim, bilascık da çuvaldızı, çatalı bıçağı mızrağı filan kendime batırmalıyım, şimdiye 50 tane olurdu, ne kıymet bildim ne berkarar olup adım attım, sonra ağla dur kız çocuğu diye, senin gibi adama Allah nasip etmesin zaten, alemci göt.

üremeyin, ben karşıyım.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Tatlı bir kızın olsa :d

geç kaldık sanırım o işler için artık. yaş oldu 36. hadi diyelim 40'ımda baba oldum. kızım 20 yaşına gelinceye kadar ben 60 olmuş olacağım. sonrası bunaklık zaten. gerçi 60'ımda da 40 gibi gösteririm yine taş gibi olurum da neyse. arada bir kendimi övemeyim ahaha.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri