Kaç beden giyiniyorsunuz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
34 ama bedenler darsa bazen 36 bile olduğu oluyo inanır mısınız...
arkadaşlar benim boyum çok uzun değil o yüzden aşırı zayıf değilim, hatta biraz göbeğim bile var jfjfkd yine de kilo al kilo al diyorlar ama böyle daha çok seviyorum kendimi :p
XS giyiyorum sezen, XXS bana bile dar oluyo...

34 ama bedenler darsa bazen 36 bile olduğu oluyo inanır mısınız...
arkadaşlar benim boyum çok uzun değil o yüzden aşırı zayıf değilim, hatta biraz göbeğim bile var jfjfkd yine de kilo al kilo al diyorlar ama böyle daha çok seviyorum kendimi :p
XS giyiyorum sezen, XXS bana bile dar oluyo...
Gobeginmi var. Ayol sen bizimle kafami buluyorsun maluumatttttt

xxs dar oluyormuş, içimize su serptin sağ ol... bu gece huzurla uyuyan 38-40 beden kadınlar olacak, hepsi senin sayende... ben spora giderken bi elbise almıştım, her bedene olan elbiseler olur ya, small almıştım ve olmuştu haliyle. spor hocam kaç beden aldın elbiseyi fark etti mi sporlar deyince s beden demiştim de, abartma demişti. sanki gittim gerçek s aldım. ne kırıcı bi kadındı, ne var ensemde s yazsa senden bi şey mi eksilecek pis kadın. neyse malumat'ın göbeğini düşünerek uyucam, 3 saniye falan sürer zaten... <3

xxs dar oluyormuş, içimize su serptin sağ ol... bu gece huzurla uyuyan 38-40 beden kadınlar olacak, hepsi senin sayende... ben spora giderken bi elbise almıştım, her bedene olan elbiseler olur ya, small almıştım ve olmuştu haliyle. spor hocam kaç beden aldın elbiseyi fark etti mi sporlar deyince s beden demiştim de, abartma demişti. sanki gittim gerçek s aldım. ne kırıcı bi kadındı, ne var ensemde s yazsa senden bi şey mi eksilecek pis kadın. neyse malumat'ın göbeğini düşünerek uyucam, 3 saniye falan sürer zaten... <3
Hayatim bize inat yaziyor.inatt. catir catir catlatma derdindeeee.

seni yicem... zaten sevdiklerimi yediğim için 47 kilo değilim, olsun. sezenikom benim en yakın arkadaşlarımdan ikisi tüy siklet. birine tayt bile bol oluyor, ötekine bazen çocuk bölümünden üst falan seçiyoruz. ben alışık olduğum için bağışıklığım var... hiç üzülme <3 patlat bi tombul tombul memeler şarkısı kendimize gelelim.

Geri