Kablosuz kulaklık

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
konuyu bu kadar uzatmak yerine şunu sormak en mantıklısı gibi görünüyor.

masaüstü bilgisayarınızda takılı bluetooth adaptörünüz var mı, yok mu ? yok ise bağlayamazsınız var ise ona göre anlatalım.

konuyu bu kadar uzatmak yerine şunu sormak en mantıklısı gibi görünüyor.

masaüstü bilgisayarınızda takılı bluetooth adaptörünüz var mı, yok mu ? yok ise bağlayamazsınız var ise ona göre anlatalım.
bu var ama

onu bilgisayara takın ve windows tuşuna basın, daha sonra bluetooth menüse girin o menüde bluetooth cihaz ekle aktif ise cihazınız çalışıyor demektir. çalışıp çalışmadığını test edelim.

Arkadaşlar dediğim gibi. Makres donanımı olmayan bir bilgisayar ile yazılım çözümü arıyor.

Şimdi canım benim. O mavi USB flaş BT adaptör, driver olmadan bilgisayara kurulmaz. Ara bak evde bi yerde CD si vardir. Tabi bilgisayarda CD sürücü olduğunu varsayiyorum.. internetten de indirebilirsin aslında driveri. Önce bi ekledigin donanımı tanısın PC. Sonra eşleştirme yaparsın kulaklikla.

Ateşim yükseldi sinirden.

Arkadaşlar dediğim gibi. Makres donanımı olmayan bir bilgisayar ile yazılım çözümü arıyor.

Şimdi canım benim. O mavi USB flaş BT adaptör, driver olmadan bilgisayara kurulmaz. Ara bak evde bi yerde CD si vardir. Tabi bilgisayarda CD sürücü olduğunu varsayiyorum.. internetten de indirebilirsin aslında driveri. Önce bi ekledigin donanımı tanısın PC. Sonra eşleştirme yaparsın kulaklikla.

Ateşim yükseldi sinirden.
bu indirekten sonra 30 gün sonra para istiyorum

Boşver kardeşim. Valla. Tak kablolu kulaklığı. Mis. Bak ben öyle yapıyorum.

masaüstü için kablolu daha iyi

Geri