Kabarmayan kekten ne yapılır

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Taze Bilgi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabarmayan kekten ne yapılır?

Kekiniz kabarmadıysa üzülmenize gerek yok. Ondan muhteşem bambaşka bir tatlı üretebilirsiniz.

30639.jpg

Pişirdiğiniz keki alın ve iyice ufalayın. Sonra bunu küçük toplar haline
getirin. Hemen bir çikolata sosu hazırlayın. Yuvarladığınız küçük
topları çikolata sosuna batırıp bir kaba dizin. Üzerine de hindistan
cevizi serpin.

Kekin kabarması için iç malzemeyi çok çırpmak lazım birde karbonat koymalı kabartma tozu yerine :) unu elerseneniz de faydasını görürsünüz. tecrübe konuşuyo :p

sonra gelsin kilolar gelsin kilolar .:esne:

Her pazartesi diyete başla salı boz günleri :p haklısın valla Elif bizi yoldan çıkartmaya çalışyo hiç hoş değil bunlar :T: :p :D

Diyeti bozun canım ya boşverin diyeti :p sizde yoldan çıkmayın alla alla :hih: :D:D

Koy buraya güzel güzel pasta resimlerini akılda ver bize kabarmazsa bunu yapın diye sonra da bozmayın hani kadın dayanışması :p :D:D

Koy buraya güzel güzel pasta resimlerini akılda ver bize kabarmazsa bunu yapın diye sonra da bozmayın hani kadın dayanışması :p :D:D

İyide sen tecrübeliymişsin zaten canım üstteki yorumda keki nasıl kapartmamız gerektiğin anlatıyorsun :p :D

O kadar kız var çay mı demlicaz bi de :D yok ya :p

Herşeyi devletten beklemem lazım :p

ben keki yaptım çaya karışmam :p

Tesekkürler bilgi icin, cünkü benim kekim hic kabarmiyor :p

çayları Perii yapar bize ama demli olsun lütfen

Elif ve TıLsıM bu arada o kekin içine ÇİKOLATA girmezse ben ETİ BROWNİ alıpta geliirim

Veya Bir paket çiğ krema ve bir bardak damla çikolatayı tavada eritin kekleri ufalayip top haline getirin süper bir şey oluyor Hindistan cevizi ne de bulabilirsiniz [emoji847]

Olur da 1 gün kekim kabarmazsa denerim. :p

Ben kek yapacamda kabarmicak ha öyle bir kek daha anasının Karnından doğması asjşk

Cup yapılır pudingle, ya da cikolata,kuru yemiş, meyveyle harmanlayıp streç filme sarip sekilli bi soğuk pasta olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri