Kaan'în Katili Sonya Yakayi ele verdi !

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Komik Resimler
e5MvjM.jpg

Bir kac gün sonra Müge ANLI'nin programina konuk olan Sonya verdigi celiskili ifadeler dogrultusunda gözaltina alindi

w1Mbjj.jpg

Ve Zanli Sonya'dan insanin Kanını donduracak Konusmalar !

x0mX2Z.jpg

Sonuc: Kaan mezara Sonya da yaz kizim Suzan git cezaevindeki ranzaya güsel güsel uzan :D

THE END ;p

Ohh olsun sana:D Ama hala rahat durmuyorsun ya bana mezarından bile hala sataşıyorsun,illede yanına mı gelmeme lazım:// gelcem dur bekle pıçağımı alıp geliyorum anlaşılan seni yerin dibindede pıçaklamam lazım:D

Ya ama hemso Senle ugrasmayi seviyorumki mizmizlanma hemen ! ;d​

Ben sana uğraşmayı göstercem mızmızmıyım nekadar ayıppp:D
Ya varya benimde gözüm seni aramaya başlamıştı ki tam o anda yine bir munzurlukla karşıma çıktın hemşo,bende çok sessizleşti bu yine düşünmüştüm meğersem geyik yapma planının peşindeymişsin:D bundan sonra senin sessizliklerine aldanmamam lazım'mış afacanlık peşinde olduğunu biliyorum bundan sonra:P

arkadaşlar inanmayın o kaan değil bahattin. bari tanınmayan birisini koysaydın:/

ayrıca öldüyse şu an nası foruma mesaj atabiliyo?? haber yalan arkadaşlar!!

Sonya ben sana en sağlam avukat ordusunu getiririm hapse girmene gerek yok. :D

Sizinkisi Bir kadin öngörüsü ; Tadini cikartamiyorsan Adini cikar ..

yalan haber yapıp üyeleri kandırabileceğini mi sandın? ama ben ne anasının gözüyüm yemem bu numaralar bana sökmez. kaan değil onun adı baattin bi kere!

yalan haber yapıp üyeleri kandırabileceğini mi sandın? ama ben ne anasının gözüyüm yemem bu numaralar bana sökmez. kaan değil onun adı baattin bi kere!

Hi sanki bi siz biliyosunuz bahattin oldugunuda digerleri sanki gerizekasiz, Ozellikle Aura senin jeton parasutlu sen hic yorma kendini Bu Sonya'ya karsi yapilmis bir mizansendir. Sanirim sizi kücükken havaya 3 kez atip 2 kez tutmuslar : ) Lütfen idrak yolu enfeksiyonu olanlar yorum yapmasinlar =)) .

abi çok güldürdün gece gece ARO valla skfjsjhfhshf

Hi sanki bi siz biliyosunuz bahattin oldugunuda digerleri sanki gerizekasiz, Ozellikle Aura senin jeton parasutlu sen hic yorma kendini Bu Sonya'ya karsi yapilmis bir mizansendir. Sanirim sizi kücükken havaya 3 kez atip 2 kez tutmuslar : ) Lütfen idrak yolu enfeksiyonu olanlar yorum yapmasinlar =)) .

tagine de şirin baba yazmışsın inanılmazsın cidden şirin baba'nın adı kaan değil ki bi kere!

Geri